Naujas stilius \"Nomeda\"?

Naujas stilius "Nomeda"?

Na gal as nesigaudau madose, gal neturiu skonio, bet gal jus man paaiskintumet?ŠypsenaKa reiskia Nomedos aprangos stilius: gera skoni, puiku stiliu?Šypsena O gal as jau pasenau ir nebesuprantu kas grazu o kas ne?Cha cha

Na siaip nesuprantu kuo tau nepatinka jos stilius??? Man tai viskas ciki, juk ja rengia stilistai, jai pasakoma ka ji turi vilketi vienoje ar kitoje laidojeGirtasCha cha

As suprantu, kad tai stilistu darbaNekaltas, bet ar tu taip renktumeisiVeee

Yra sutartis ir ji pati turbut negali rengtis kaip tik uzsimanys. Bet man tai labiausiai jos sukuosena nepatinka

Niuzzzz aprenge ja stilistai kaip maza mergaite Cha cha tam ir buvo skirtas renginys “vaikams”

o ko tu nori, kad ji iseitu i scena kaip elinis koncerto dalyvis Apakęs
Juk ji veda visa rengini ir t.t.
nesuprantu, kodel negali issiskirti savo unikalumu ir stiliumi, kadangi tai renginys vaikams todel taip ja ir isrede-nezinau kas cia jums uzkliuvo Apakęs

Nomeda yra dailininke, tad gi zmogus prie meno. Beje laidoms ji drabuzius atsirenka pati. Apie tai ji pati pasakojo, kad jai labiausiai ir nepatinka kiekvienai laidai rinktis vis kitus drabuzius.

Bet man ji atrodo tiesiog LIUX!!! Gerai

Nenuobodi. Originali. Su kreizy idejomis.
Saunu.
Nebukime tokie pilki, nes jau ir taip niuru.

Mados reikalasŠypsena!!!

hem…nemachiauNe

man tai ir labaj normaliai apsirengus jis buna Taip

tiesiog jos toks stilius, ir labai gerai, kad ji atrodo butent taip Gerai

nu Nomeda- ne nuobodybe! as gal taip ir nesirengciau , bet paziuret i ja grazu!

va cia tai tikrai. is pradziu ant galvos turejo "vejo nubloxti" o dabar "bjaurusis anciukas"

pritariu

man patinka jos sukuosenaJuokiasiKaip cia vadinas?Bliudas?JuokiasiJuokiasiJuokiasi

TaipCha chaTaip

Kokie dar stilistai ja rengia!Juokiasi Prajuokinot! Turiu pazystama, kuri dirba Mugej, tai ji niekada nepraranda progos pasigirt, kad rengia NOMEDA!

kokioj da mugej?

typo problema…