Naujas pirkinys :)

Naujas pirkinys :slight_smile:

Nokia 7600

Nostalgija. Gerai Dabartinės geldos tašskrynai net bloga žiūrėt…

mazne patogus naudoti? keistas daiktas,nors nepasigincysi,isskirtinis,kas jau yra didelis pliusas Gerai

Sms ganėtinai sunku rašyti, bet manau priprasti galima. Daiktas labai išskirtinis, kažkada Nokia mokėjo gaminti telefonus Šypsena

3650 neatsisakyciau, 3660 jau nenoreciau. sena mokykla Gerai

Na 3650 labai jau didelis, nors dar priglausčiau Nokia N90, gal kas norit parduoti? Šypsena Jaučiu nostalgiją seniem Nokia telefonam…

Primena seną, bet nelabai gerą, Siemens SX1 Cha cha

Geras ir gražus aparatas. Turėjau prieš kokius penkis metus, gaila, kad pardaviau. Gailiuosi, kad daug telefonų pardaviau Cha cha. Bet palyginus Siemens SX1 ir Nokia 7600, tai su Siemens paprasčiau tekstą rinkti Taip.

Na, kada buvo šis modelis, jis daugumai (tame tarpe ir man) atrodė, kaip koks gaidys, išsigimėlis, bet dabar tai tikra sena mokykla ir net aš jame įžvelgiu grožį. Flirtas

tekstas sunkiai ir pas SX1 rinkdavosi Šypsena

Tikrai, kad ne iš lengvųjų (3650 buvo geriausias), bet man asmeniškai patogiau buvo, kai SX1 mygtukai prie pat kraštų, o čia dar tarpelis paliktas, todėl rankose kažkaip nepatogiai laikosi ir spaudosi Šypsena.

Laikau 3650 ijungta. Nors po kokiu 7 metu pertraukos vel isigijau (su nutrintais mygtukais)- vis tiek SMS rasau nestrikdamas TaipLabai patogu

Išskirtinis Cha cha negi dabar eini gatve ir mojuoji telefonu, kad visi matytų, telefonas turi būti patogus ir praktiškas, o ne išskirtinis. Man asmeniškai tokie telefonai buvo ir bus parodija, čia kaip koks peidžeris Cha chanei patogumo, nei ergonomikos nieko jame gero nematau… NO OFFENCE

o tamagočis instaliuotas? :}

Na iš dalies su tavim sutinku, bet turiu ir išmanujį meškafoną, kurį pagrinde ir naudoju, šitam dabar įsidėjau extra kortelę, kur kas mėn duoda 30min į visus tinklus, tad kaip antras telefonas jis yra nerealus Girtas Gatve juo nieks nemojuoja, bet pačiam malonu turėti kažkokį išskirtinį ir retą daiktą. Net ir praėjus 8 metams po šio telefono pristatymo ne gėda jo išsitraukti, nes 7600 buvo ir bus vienas iš stilingiausių telefonų Apkabinimas Panašiai kaip ir su automobiliais, jei tektų rinktis dabartinį hyundai kibirą iš salono ar kokių 96 metų s klasės mersą ar 7 klasės bmw net nesudvejodamas rinkčiausi bmw arba mercedes

Jega, labai teigiamai nuzvelgciau bet koki zmogu, kuris sita issitrauktu.

Jau isivaizduoju kaip kas nors mane su tokiu rageliu kur troleibuse teigiamai nuziurineja Cha cha

šitie dar buvo su plačia spalvų gama kiek pamenu Laimingas

vienas is nedaugelio mano turetu ir kuri dar karta pirkciau. ne del kokiu funkciju o del paties stiliaus Širdis