Naujas geras geimas Divine Divinity
Vakar palosiau. Visai patiko, bet iskilo klausimas. Kaip ten blyn daiktus taisyti? Pasirenku skila, pasapudziu desini klavisa, spaudziu ant to daikto ir nifiga nepasitaiso. Ir isvis sekasi lievai.
Gal kas patirtimi gali pasidalinti?
apie ka jis yra???
Apie ka shitas zaidimas gal kuo padesiu ish patirties
Panasus i Diablo, tik sudetingesnis, daug dialogu, misiju. Pagal prognozes vienas is geriausiu RPG siais metais. As suprantu, kad geimas labai naujas, bet gal kas jau zaidzia. Blyn vakar pabandziau dar pazaisti. Fignia gaunasi, kai tik stipresnis priesininkas, taip ir as negyvas. Diablo buvo lengviau. Turbut teks pradeti is naujo ir pasiimti lankininke ir kalti visus is atstumo, bet pastoviai nuo priesu begioti irgi uzknisa.
Ta prasme kovos real time? Ar turn-based?
[quote] Pagal prognozes vienas is geriausiu RPG siais metais.
[/quote]
Zhiuresim. Shiaip, jei neklystu, turetu shiais metais "Lionheart" (aka Fantasy Fallout) ir "Deus Ex 2" isheiti.
[quote]As suprantu, kad geimas labai naujas, bet gal kas jau zaidzia.
[/quote]
Ish kur gavai? Kiek CD?
Zhiuresim. Shiaip, jei neklystu, turetu shiais metais "Lionheart" (aka Fantasy Fallout) ir "Deus Ex 2" isheiti.
[quote]As suprantu, kad geimas labai naujas, bet gal kas jau zaidzia.
[/quote]
Ish kur gavai? Kiek CD?
[/quote]
Ten real time. 3CD is draugo gavau. Kiek zinau pries savaite isejo.
reikia gauti man sita geima
inete skaiciau tai patiko visai
turetu buti viasai nice
Ish patirties galiu patart, kad kartais, skill pointu neuztenka Del pacio zaidimo, tai dar neturiu, bet butinai reiks isbandyt, nes paskutiniu metu, nieko super neisejo, net nwn nuvyle…
Na tai jau kas nors bande? http://www.dtf.ru isrinko si geima METU RPG. Po kazkiek laiko vel pabandziau paimti geima i "naga". Visai neblogai gaunasi. Net mano drauge susidomejo. Dabar zaidziam dviese.
- nieko tas geimas nenaujas, cia vienas zmogus siule man ji lost pries koki menesi…
2.kazin ar ten rpg, atrodo lyg eilinis hack and slash’as…
3.kad ji ten isrinko metu rpg kazkoks rusu portalas niekam per daug reiksmes neturi (bent jau man, zaidimas tai nuo to nepagerjo, tik nusivilsi pradejes lost, bus “oho, zaidimas su apdovanojimais” nusipirksi isdesi i cd-rom ir pasigailesi…
4.atrodo jis man slyksciai… kaip vienas zaidimu zurnalas pavadino “visciuku samurajus”
5.lionheart bus zymiai geriau uz ta divinity (bent jau man)
bgh rašė:
- nieko tas geimas nenaujas, cia vienas zmogus siule man ji lost pries koki menesi…
2.kazin ar ten rpg, atrodo lyg eilinis hack and slash’as…
3.kad ji ten isrinko metu rpg kazkoks rusu portalas niekam per daug reiksmes neturi (bent jau man, zaidimas tai nuo to nepagerjo, tik nusivilsi pradejes lost, bus "oho, zaidimas su apdovanojimais" nusipirksi isdesi i cd-rom ir pasigailesi…
4.atrodo jis man slyksciai… kaip vienas zaidimu zurnalas pavadino "visciuku samurajus"
5.lionheart bus zymiai geriau uz ta divinity (bent jau man)
1.Tu i pirmos zinutes data paziurejei?
2. Tu pazaisti pandei ar tik i pirma pozemi ilindes buvai? Bandei paskaityti knygas, pabandrauti su veikejais ir isitraukti i siuzeta? As tave nustebinsiu, bet jis yra ir dar neblogas.
3. Isrinko tik vienas, nes tik vienas rinko. Nueik i http://www.ag.ru ar kitus. Ten jis buvo neblogai ivertintas. Geimu nenusivilsi jei pasidomiesi is anksto.
4. Briedas. RPG grafika turi buti maloni ir netrugdyti. Neseniai pasileidau Folauta 1. Is pradziu pasislykstejau, bet isitraukiau i zaidimo procesa ir man nerupejo kokie ten kvadrateliai vaiksto. 2D auksto lygio, be to naudoja ir 3D ficas. tu bantei atsistoti i kokia bala ir paziureti savo atspindi vandenyje?
5. Ir kur tas tavo lionheart? Bus po menesio dvieju? Tai ka, man dabar issiziojusiam laukti ir su kompu tik filmus ziureti? Kai iseis tada ir pakalbesim. Be to lyginti lionheart su DD yra tas pats kaip lyginti DD su Diablo.
Kritikas blyn.
hmmmm, nebutina laukti issiziojus (nors kiekvienam savo ), galima losti koki kita zaidima (pvz. online Dransik, arba legend of mir. o kas del grafikos, as sutinku, ji neturi buti labai grazi, bet divinity grafika man ,svelniai tariant, pasirode baisoka.
gynejas blyn…
kad jau taip arsiai gini, gal reiks pabandyt rimciau… (atkapstyt daugiau nesamoniu )o kolkas dransik foreva (kol nemokamas)…
Dar karta sakau. Pabandyk PAZAISTI. Didziosiomis parasiau specialiai. Sis geimas yra Diablo ir Baldur Gates misinys. Jei patiko kuris nors is siu geimu, tau ir DD patiks. Jei ne, sis geimas ne tau ir DD cia nekaltas.
What happens if I download Divinity from a warez site?
Your computer blows up.
What happens if I buy Divinity in a shop and then put it on a warez site ?
The internet blows up and you’ll feel really guilty.
So what happens if I buy Divinity, make a copy of it and give that copy to my friend ?
Your friend’s computer blows up, and you’ll have to explain it.
Ne ti Faq’e, bet ir geime yra linksmu vietu.
O kaip jums Prince of Qin jis yra Rpg stiliaus?Loshiau demo tai visai opatiko
Geimer rašė:
O kaip jums Prince of Qin jis yra Rpg stiliaus?Loshiau demo tai visai opatiko
Man grafika nepatiko. Aisku ne ji svarbiausia, bet ji turi buti. Ir isvis nepagavau ‘kampo’. Buna tokiu geimu.
Abu geimai labai geri. Ir DD, ir Kinijos princas. Tik reikia buti bishki pasineshusiam i kinijos/japonijos kultura, kad labiau i ji isitraukti. Dabar tiesiai net negalechiau pasakyti, kuris ish shiu zhaidimu labiau patiko. Prazhaidzhiau abu.
Wir2ality rašė:
Abu geimai labai geri. Ir DD, ir Kinijos princas. Tik reikia buti bishki pasineshusiam i kinijos/japonijos kultura, kad labiau i ji isitraukti. Dabar tiesiai net negalechiau pasakyti, kuris ish shiu zhaidimu labiau patiko. Prazhaidzhiau abu.
Nu va man kinijos/japonijos kultura neveza, bet cia jau as kaltas. As nors nerekiu, kad geimas ***** kaip kaikurie veikejai. Kazin kur dingo mano aponentas, gal DD uzsizaide?