Naujas direktorius

Naujas direktorius

Turiu nebloga darba ir turejau nuostabia direktore… Dabar ji palieka imone, uzsiims kita veikla, ir i savo vieta sodina zmogu, kuris man labai nemielas… Nenoriu mesti sito darbo, bet kartu ir nezinau ka daryti… Manau, kad as jam irgi nepatinku… Kaip man toliau elgtis? Liūdnas

dirbk toliau ir ziurek kas bus Šypsena

Aš tokiu atveju išėjau iš darbo, deja ne iš karto. Maniau, kaip nors susitvarkys. Bet ne, naujas direktorius, naujos tvarkos Veee Dabar užtat normaaaliai Šypsena

Na, as tai dazniausiai savo vadovus vertinu ne pagal mielas-nemielas, o pagal kompetencija ir darbo stiliu Nekaltas As savo vedejo irgi kartais negaliu pakesti, bet jis man TIK vadovas, isklausau, uzdarau duris ir stengiuosi ignoruoti (jei gautos pastabos neliecia darbiniu reikalu)

**

**

Kiekviena karta pasikeiciant virsininkui keisti darba?.. nezinau, na nebent esi sekretore ir tau tenka pastoviai su juo dirbti, tada taip, o jei ne, tai dirbi savo darba ir tiek. O jei sefas nepatinka, nelendi jam be ypatingo reikalo i akis.

Taip nebus, kad viskas visada bus gerai. Nesigilink i asmeniskumus (zinau kad tai sunku isvengti). Kalbek tik darbiniais reikalais. As taip bandau daryti… Nekaltas Sunku rasti patinkanti darba…

Ne sekretore as, bet su valdzia keiciasi daug kas… Be to man atrodo , kad jis nori cia savo chebra atsitempti ir pan… Liūdnas

Su kiekvienu valdzios pasikeitimu kai kas pasikeicia (“isgyvenau” tris generalinius), kartais net i gera… O jei jis is tiesu nori savo chebra atsivesti - tai tada Tau vienas galvos skausmas atkrenta - nebereikes svarstyti mesti darba ar ne

tiesiog ziurek, kas vyks. ir nemeluok sau, kai suprasi, ar norisi toliau su juo dirbti, ar ne. neapibreztumas, zinoma, kankina…

vėjas rašė: tiesiog ziurek, kas vyks. ir nemeluok sau, kai suprasi, ar norisi toliau su juo dirbti, ar ne. neapibreztumas, zinoma, kankina… O kas ieina i neapibreztuma…Jei nera papeikimu, pravaikstu, normali darbo sutartis, o ir su bendradarbiais pakenciami santykiai (Visi mes juk konkurentai- Tūsas)tai ko cia taip pergyventi…Jei zmogus niekam per daug i akis nekrinta ir normaliais tempais dirba, tei nera ko taip pergyventi…Aisku, kai dirikas - ziezula, tai ir atmosfera darbe slegianti…Bet…auksciau nosi GėlėP.S. esu cia naujoke, mielieji…bukit geri man Šypsena Šypsena

mes geri, kai miegam dantim i siena, su vezdu gali pro sali praeiti Mirkt

Vajatau - nu tiesiog spinduliuojate gerumą, tamstele Liežuvis Angelas Angelas Angelas

O jei rimčiau… Neskubėk su darbo keitimu. Spėsi dar. Tiesiog dirbk savo darbą, nelįsk bosui į akis be reikalo. Jei nėra tikrai rimtų priežasčių, pravaikštos ar pan. … ir santykiai su kolegomis pakenčiami - kam skubėti? O šiaip jau -kiekvienas big, atėjęs į naują vietą susirenka savo šutvę. Tavo problema - ar sugebėsi, ar galėsi prisitaikyti. Tik tiek. O visokios nuojautos - kol nepatvirtintos faktais - telieka nuojautomis. Sėkmės.

Tokie pasikeitimai arba gerai arba ne (ka jau daugelis sake). Bet labai sunku, kai koks Veee pakeliamas pareigom ir prasideda KAS TAI AS. Nors smegenyse vakuumas, jokio gero pavyzdzio ir taip toliau, tik visa laiko rodo, kad jis auksciau uz tave. Sekmes, kad asmeniskumai netrukdytu darbui ir gerai nuotaikai.

laikas parodys… nespresk uz ji…

Žinoma, kad sunku kai keičias valdžia, bet tai juk ne pasaulio pabaiga. Bandyk, žiūrėk, ir gal bus net geriau nei yra dabar. Nors aišku tai ateis per laiką. O pradžioje kaip ir visur ir visados-nauja šluota gerai šluoja… Šypsena

nesinervuok ir viskas bus gerai

o tai gal jis ( tas naujas) is tavo buvusiu kolegu? kaip ir paaukstintas? tu ji gerai pazisti? jei taip- tai kita kalba, o jei jis visai naujas zmogus, tai per anksti pradejai jaudintis, duok jam laiko. Taip