Naujas dienorasti “Zinute butelyje”
visus beskaitancius dienorascius… Prasom paskaityti mano, jei ka sudomins jo turinys mielai lauksiu jusu atspiliepimu, iskarto sirdingai dekoju…
Na ka dar be pridursi!
Kila noras ishbuciuoti tave visa, nuo galvos iki koju pirshteliu! O kai dar pamatai po shiais zodziais tavo miela veideli!
Neprarask tos sielos busenos, kuri pastumejo tave parashiti tai!
P.S. Kaip malonu butu, kad tokie zodziai ishstumtu ish Bangos ishsireishkimus tipo "dulkintis", "nx" ir t.t.
nde… fantazijos mergiote turi
ir as noreciau kad nevisi apie tai galvotu… Noreciau kad jie i tai paziuretu visai kitommis akimis, is kitos puses ir pazvelgtu i tai kaip sielos busena, fantazija jausma ar dar kazka…
ka reiskia nde???
To AAAAmore ir Tomcat
geros mintys…bet ne kiekvienas tai deja supras
daug maz teigiamas ivertinimas. bandymas surasti tinkama zodi ivertinimui, bet galiausiai apsiribota siuo jaustuku.
jei padarytai tai naturoje as tave pradeciau dievinti.
vien del to pradetum dievinti? Kazkaip man neitiketina, paskui po kiek laiko sis jausmas tau dingtu…
ar zinai kad… daugelis poru issiskiria del to kad kazkuris partneris nesugeba patenkinti kito…
na taip as tai puikiai zinau, bet tokia jau relybe
aaaamore let’s try…
Do yuo realy want??? Let me think abuot it ok?
O man tai labai patiko! Gal but vaikishka, gal but ir naivu, bet butent del to dar graziau, shvariau ir mieliau! Labai linkiu AAAAmore kad gyvenimo purvas tavo sielos nesuterliotu!
Taip, gaug poru ishsiskire del sexualiniu problemu, bet jei tart ju yra tik sexas, tai je ilgai kartu nebus… Tai irgi ziauri realibe…
O cia jauciasi, kad kalba eina butent apie milima
kazkodel nenoreciau kad vaikas mane laikytu tik del to kad as gera jam lovoje, noretusi kad butu dar kazkas daugiau… Sielos rysys ar noras buti artimiems ir neisskiriamiems
NETGI PERSVARCIUS VISUS UZ IR PRIES AS NORIU 3 O JEI NEISEINA TU ZINAI DEL KO AS APLAMAI KODEL AS TO NORIU. TIKIUOSI SUPRATAI…
viskas puikiai suprasta… As dar pasnekesiu su savo puske nes matysiu ja sia svaite ir mes irgi sudesim visus uz ir pries…
TADA AS RYT PASKAMBINU IR SUSITARSIM
pas mane siokia tokia beda su telefonu jis pastoviai issikrauna nors ir pilnai pakrautas akumas issijungia, gal pasakyk kad amazdaug skamtersi tada as i jungisu i razete gal iseis normaliai pasneketi