Naujas B’AVARIJA albumas “LABAI” !!!
Tai gi kita savaite turetu pasirodyti prekyboje naujas b’avaru albumas “labai” !
Ka manote apie bavarus? Ar pasieks sis albumas praeito albumo ANGELAY populiarumo lygi?
B’AVARIJA
duos garo bavarija laukiu, nesulaukiu jų albumo
bavarija tai didele avarija
Grupe bavarija gerai suorganizuota pinigu kalimo mashina o rentuota i 11 16 metu paugles kuriantys tobulu vaikinu iliuzija dainu tekstai yra kaiptik tai ka nori girdeti paugles apie draugyste shiektiek sexa ir beabejo meile
Vien tik albumo pavadinamas pasako joms tai ko kartais nepasako mylimas vaikinas (dazniausei be atsako)
visa kita paliekama pachiu paugliu fantazijai pletoti bei ja pakurstyti
Zodziu taip grupsonas ****as us gerus pinigus dainuotu bilia ka muzika ju irgi ****o kruva ishtoli smirda ir patys jie ****o kruva ir shiap degradu gauja
o jusu tamstos nieko nenuraukiantys muzikoja man nuoshirdzei gaila kraukit jiem ir toliau savo tevu uzdirbtus pinigelius bet nemanau kad padekos f.y
Ch,tu visishkai teisus! As ir nesiruosiu ju pirkti,mano nuomone apie juos sutampa su tavaja!
CH,kaip pirstu i aki.Mano mazosios sesutes megstamiausia grupe.
S…,bet tokiuose baliukuose,kur chebra ne metalistai ir gerai isgere buna,tai bavarija sueina kaip ir cicinas su kucinsku
Beje,sitos dainos "labai" melodija tokia pazistama,nuo kazkokios dainos nukopinta,tik nepamenu kokios…
turbut vel puse lietuvos tas pachias dainas dainuos as tai tikrai nepirksiu
pazadu
Nepirksiu… Kodel ? Nes neklausau
Kas del sio albumo perkamumo ir populiarumo, speju vel bus vienas tarp perkamiausiu
katastrofa…
Tikrai bus vienas perkamiausiu albumu
nenoriu pradet filosofuot,tik pasakysiu savo nuomone,kad DJ gerbiami ‘bavarai’ visiskas meshlas,bet visada atsiranda meshlo ir jis greit sudziusta,taip kad nenusiminkit
tikiuosi jis neisheis
Bavrija?Okas tai tokio?-Zhydas?
nemanaw kad pirxiu ta "labay" nzn…nemegstu bawarijos
Niekas nemegsta,bet vis perka
O kodėl albumas ne Labay ?
<p>gal zinot is kur parsiust sio albumo dainu?</p>