Naujas B'AVARIJA albumas "LABAI" !!!

Naujas B’AVARIJA albumas “LABAI” !!!

Tai gi kita savaite turetu pasirodyti prekyboje naujas b’avaru albumas “labai” !
Ka manote apie bavarus? Ar pasieks sis albumas praeito albumo ANGELAY populiarumo lygi? Mirkt
B’AVARIJA Gerai Cha cha

duos garo bavarija KandaGerai laukiu, nesulaukiu jų albumo NekaltasCha cha

bavarija tai didele avarijaJuokiasi

Grupe bavarija gerai suorganizuota pinigu kalimo mashina o rentuota i 11 16 metu paugles kuriantys tobulu vaikinu iliuzija dainu tekstai yra kaiptik tai ka nori girdeti paugles apie draugyste shiektiek sexa ir beabejo meile

Vien tik albumo pavadinamas pasako joms tai ko kartais nepasako mylimas vaikinas (dazniausei be atsako)

visa kita paliekama pachiu paugliu fantazijai pletoti bei ja pakurstyti

Zodziu taip grupsonas ****as us gerus pinigus dainuotu bilia ka muzika ju irgi ****o kruva ishtoli smirda ir patys jie ****o kruva ir shiap degradu gauja

o jusu tamstos nieko nenuraukiantys muzikoja man nuoshirdzei gaila kraukit jiem ir toliau savo tevu uzdirbtus pinigelius bet nemanau kad padekos f.y

Ch,tu visishkai teisus! As ir nesiruosiu ju pirkti,mano nuomone apie juos sutampa su tavaja! Gerai Šypsena

CH,kaip pirstu i akiTaipTaip.Mano mazosios sesutes megstamiausia grupe.

S…,bet tokiuose baliukuose,kur chebra ne metalistai ir gerai isgere buna,tai bavarija sueina kaip ir cicinas su kucinskuGeraiGirtasTūsas
Cha cha

Beje,sitos dainos "labai" melodija tokia pazistama,nuo kazkokios dainos nukopinta,tik nepamenu kokios…ŽliumbiaŽliumbia

Cha cha

turbut vel puse lietuvos tas pachias dainas dainuosCha cha as tai tikrai nepirksiuNepazaduCha cha

Nepirksiu… Kodel ? Nes neklausau Cha cha
Kas del sio albumo perkamumo ir populiarumo, speju vel bus vienas tarp perkamiausiu Šypsena

katastrofa…Juokiasi

Tikrai bus vienas perkamiausiu albumu Cha cha

nenoriu pradet filosofuot,tik pasakysiu savo nuomone,kad DJ gerbiami ‘bavarai’ visiskas meshlas,bet visada atsiranda meshlo ir jis greit sudziusta,taip kad nenusiminkitMirkt

tikiuosi jis neisheisMirkt

Bavrija?Okas tai tokio?-Zhydas?Baisu

nemanaw kad pirxiu ta "labay" Cha cha nzn…nemegstu bawarijos Šypsena

Niekas nemegsta,bet vis perka Cha cha

O kodėl albumas ne Labay ? Juokiasi

<p>gal zinot is kur parsiust sio albumo dainu?</p>