Naujakas…
na juk yra naujas direktorius po velniu jis gal sikstuolis… kai anas buvo akciju lyg buvo daugiau…
Dar nervina tas omnis su savo tapkite abonentu ir kalbekite nemokamai. O jei tapes, ka tady
Gal pasiimti nauja abonenta, pakalbet tas nemokamas minutes ir ismest SIM&*039;a…
NU omnis tai jau rimtai taip tupai pradejo plaut smegenis, tokie sukiai kai kad mozaika nemokama ir ttp…
gal koki vadybininka isidarbino su negalia ar dar koks dunnius pas juos atsirado, kad akcijas tokias rengia
Nu va jum ir naujametines akcijos: iki kovo menesio nemoketi abonento/nemokamas "namu zonos" uzsisakymas, paslauga seima ir namai visus metus nemokamai…
OMNIS su savo akcija mane nervina:
siusk sms ir laimek 100 Lt.
Kaip valkatos koki.
OMNIS pradeda nebepatikt…
Praitas metais ir BITE ir Omnis dare daug daugiau (ir pelningesniu) akciju pries naujus metus… nejau nieko ypatingo neatsiras? fainesniu loteriju ir nuolaidu…
Nemažai mano pažistamu isigijo telefonus per praejtu metu mobilizacijos akcija.
Bite siule 3 men be abonemento,be namu zonos abonemento ir namu zonos pajungima nemokamai.
Galima buvo sutaupyti 140 litu.
Aš pats gailejau , kad nenupirkau tada mobiliako.Bet paskui pasisieke balandi per kita bites akcija nupirkau Spainetoj kortele ir pusmeti nerejkejo moketi abonemento ir namu zona pajunge nemokamai.Tai sutaupiau 6*30=180+50=230litu
O dabar nieko gero niekas nesiulo.
Tapk Labas paslaugos vartotoju ir gausi 10 litu kaledoms pokalbiu.
Galejo ir daugiau pasiulyti .
Akcija i6sirink kaledine dovana irgi nieko verta.Sutaupysi 60 litu , o paskui turesi A1 Plana , iš kurio negalesi niekam paskambinti,nes 1,65 uz minute yra labai brangu.
na bite del LABAS pasistenge
tipo 3h kada bus nakties tarifais (gal geriau velyvos nakties tebunie)
Tai gal paprashom kad ishvis nemokamoo valandoo numestu?