Nauja the Beatlles "yesterday" versija N-18
Tai va vaikuciai tokias dainas suomiai dainuoja per specialius toosus vadinamus SITSI, smagus zmones. Perspeju dar karta jei tau nera 18 junk lauk ish karto. O kitiems tai tiesiog prisiminkit bitlu melodija ir y trasa… _Birth control Birth control, all my troubles seem so far away, when I’m going up my girlfriends hole. Oh, I believe in birth control. Suddenly, there’s a shotgun hanging over me. It was unexpected pregnancy. Oh, I believe in birth control. Why, I had to come. I don’t know she wouldn’t blow. I stayed in too long, Now I long for birth control…. Syphilis, It just started with a simple kiss. Now it even hurts to take a piss. Oh how did I get syphilis. Leprosy. There are peaces falling off of me. I’m not half a man I used to be. Oh I believe I’ve leprosy. Why her box was sick I don’t know she wouldn’t say. Now my dripping ■■■■ won’t get hard Like yesterday…ay…ay…ay. Yesterday My cock was always coming out to Play. Now it needs two weeks to hide Away. Oh I believe in yesterday, I believe in yesterday. Mhhmmm…._zewrus tas gyvenimas, tikiuosi nieko shia daina neyzeidziau.
Nu va čia tai galingai pavaryta
Nežinau iš kur tai ištraukta, bet geras!!!
meslas…
sunkej supratau… bet kiek pavyko tai zeuroka…
priklauso nuo poziurio, bet gincytis negaliu…
zjbs perdaryta
Nesuprantu angliskai.Gal yra Lietuviskas variantas?
kiek supratau taj man patiko…labaj patiko…
Nieko nesuprantu anglishkai,gal kas ishversit apie kacia??
gaila tokiu zmoniu
Angliskos blevyzgos
suomiai linksminasi
sorry, bet lietuvishkas vertimas cia nepadetu… Galiu nebent pasiulyt, beveik nemokamus anglu kalbos kursus O siaip tai pac laikas ir patiem butu ishmokt shia kalba, pradziai, kad ir nuo sios dainushkos pradedant
Man tai belekas…
ale kokie sumanus tie sviedai…
geras
Siaip Suomiai ne shvedai
Skaityti visiskai nejuokinga. Duok mums tai pasiklausyti!
Nebent pac ydainuociau… kartoju cia pe toosus patys tokias tralialiushkas stugaujam, keista bet po n-tojo butelio alaus ir po n-tosios stopkes skamba netgi labai gerai