nauja skyle
chia kas per lauzas ir fotografas kazkoks jobteltas, matyt pahmelingas fotkino, nes kreiva fotke.
jeginis salionas juodas buna tik pas audes, po melyno
sedynes isbezdetos
Kad nieko čia kreivo… Panelė tokia ir viskas… Ir dar sėdynės skirtingai sureguliuotos. Gražu.
kur tv?
kazkas isidejes vazineja
saliOnas …tik va musu murzylkom geriau melynas arba jOdas,kad baubiu nesimatytu
jo…kur tv? kazkaip man grazus saliOno aksesuaras
tv buvo kai i lietuva atplauke, bet kai pasiemiau is muitines nebebuvo
grazu tik vairas galetu buti triju stipinu
plia…jau nepirma karta girdziu,kad islupineja svolaciai masinas. o cia lYtuviu kroveju darbas ar mariakai islupa?
Blyn kai pamaciau nuotaruka isejau i kiema pasiziureti ar vis dar mano stovi, nes viens prie vieno salonas ir pas mane.
dr002, nzn, isplauke su, pasiemiau be, neskaitant isdauzto priekinio lango, islupto airbago ir visos aparaturos, taip jau yra, nepasiseke
tik viena vienintele knopkele apacioje??? nei sildomu sedyniu nei shtorkes…??? skurdu
plia…nuostoliai kokie 7klt gavosi
Kas cia per atgyvenes salonas? Ar tik ne tas, kur bumeriuose nuo 94 metu eina? Nu klasikos megejams gal ir nieko
pas mane tai kai pilna baka uzsipildavau, tai benzu garazas kvepejo, nuvariau pas pazystama, sako ciuju zinau priezasti, nueme galine sedyne, po ja kur priejimas prie bako, gumyte *pimp…*ovai uzdeta ir deformuota, matomai sukos benza nupilinejo, tai ble gumyte *pimp…*ovai uzdejo ir dar sedynes viena laikikli nulauze, ten ble nieko i tuos sandelius neileidzia, vaizdo kameros ka nufilmavo neleidzia ziuret, tai ir daro , ka nori Aj, dar letnyku dangtelius buvo nupyzde, is jav sako visos masinos pareina pilnais bakais, ten yprasta pries parduodant uzpilt, o kazkaip lietuviai kai uoste pasiema, jie jau tusti buna, tipo garuoja taip?