Nauja seima

Nauja seima

Tai va, antra mano tema, gal nesupyks moderai Cha cha Pradedam gyvent kartu… man siek tiek baisu, gal kokiu patarimu, pasiulymu, kaip elgtis? Cia gi ne taip kad susipykai ir parvaziavai kitus miegot, rytojus bus protingesnis, cia reikia dabar ir tik dabar Cha cha Itariu kad susidurusiu su sia problema ne vienas, sorry jei tokia tema jau buvo, tiesiog nezinojau kokia fraze ieskot Nežinau

Ir beje, pas ja toks vaizdas seimos, jei jau norim gyvent kartu, tai butinai susizadet!!! Nes ka pagalvos jos tevai (t.y. vaiku pridirbs ir paliks, nors jau draugaujame apie 6m. net nezinau) Kiek uprantu jai reikia ziedelio (suzadetuviu) ant rankos (gal jau kas susidurete su sia problema taip pat?

Tai ar gaila jai žiedelio,kokio ji nori???Nekaltas Žiūrėk,ir susituoksit greitai Taip,ir džiaugsitės Laimingas,ir stebėsitės,kodėl anksčiau tai nepadarėtFlirtasMirkt

Man negaila, bet supranti kad gyvent kartu… ir reikia jau ziedelio, tiesiog principas, mes gi laisvi zmones… ai pagaliau tas ziedelis kainuoja ne milijonus Cha cha Rytoj bus Cha cha Dekui (ne uz patarima, bet zu paskatinima) hmmm… tik dabar sunku, koks dydis? Šypsena

Ai beje, ar rinkti suzadetuviu ziedeli reikia abiems? Nes man nepatinka auskas, o jai tinka auskas, tai as galvojau kad as sau nusipirksiu sidabrini ziedeli, kur per viduri eina auksas, o jai auksini kur per viduri eina sidabras. Bet atada gaunas suzadetuvem turiu pirkt abu Nežinau

Pirk is balto aukso Kietas Pirk vienas-bus malonesne staigmena jai. O jei netiks ar nepatiks, gi galesit pakeisti… Jei nezinai dydzio-"pasiskolink" jos kita ziedeli, ir pagal ji nupirksi suzadetuviu. Nezinau ko tie vyrai taip bijo vestuviu. Maniskis irgi bijojo, vaiksciojo kaip zado netekes, o dabar visiems kalba, kad cia buvo jo vienas is sekmingiausiu sprendimu… Cha cha

Nebutinai suzadetuviu zieda turite pirkti kartu.Bent mano atveju buvo,tik kad as jai padovanojau,o pats negavauŽliumbia. Nors cia ne esmeŠypsena o del ziedo dydzio,tai pasimatuok jos zieda pas save ant kurio nors pirsto,pagal ta ir nupirksi,patirtis sako,kad neapsigausiTaip

na varkseli ikliuvaiTaip, as vasara irgi buvau panasioj padety Kanda, tai gerai kad chebra isgelbejoCha cha
dabar as vel kaip paukstis laisvasKietas

Gera darba chebra padare tau, juo labiau tavo merginai-pirma uzauk, tada galvok apie rimtesnius santykius ir seima Mirkt

patarimu dazniausiai prasoma tam,kad ju veliau saziningai butu galima nesilaikytiBlogaiNeO pagavus pravala-butu galima pasiulyt isdauzyt snukiBaisuNepyk seni-juokas ima is tavo prasymoCha cha Tas pats kaip siulyt patart ,kaip sxematiskai "taisyklingai" pasimylet su Moteris,kad po ejakuliacijos Vyras dar ir stovetu,o Moteris dar ir noretu.EmmmmmdaNekaltas

O ka pakeis suzadetuviu ziedas??? jeigu norite gyventi kartu, tai ir gyvenkite, o antspaudas pase ar ziedas ant rankos tikrai nieko nekeicia…

idomuas požiūris-merginai reikia sužadėtuvių žiedelio, nes jos giminė nori sužadėtuvių (čia aš perdirbau, bet taip ir skamba). tai kam reikia tų sužadėtuvių: giminėms ar jums? ir žiedelis turi būti ne iš pareigos ar prašymo, o iš noro. be to, jūs kartu jau 6 metai, ar ne laikas jau apie savo šeimą pagalvoti? kai labai ilgai draugauja-nieko gero iš to neišeina. žiedelį nupirkti ne prolema, visada galėsi jį apkeisti. tau žiedelio sužadėtuvių nereikia. sėkmės.

nu ale jei jau i svadba nepakviesi , gausi i liuli Cha cha)
Labas

ne visiems šitas atvejis tinka Šypsena man irgi pirko pagal savo pirštus, o jau sakė matavo kasdien po kelis kartus Nekaltas o va žiedas vistiek mano visiems pirštams per didelis buvo Cha cha bet čia ne problema, sumažinti galima juk Šypsena tik va problema gali būti, jei žiedas su akute bus, tokius ne visiems dydžiams sumažinti galima Nekaltas bet kuriam nors pirštui vis tiek tiks Šypsena

linkiu kantrybes…ir kartais moketi nusileisti.

tema nupezusi Blogai