Nauja LT apranga
keistoki bruksniai ant sonu
olialia… ryskesni busim
to Soliarsky: kodel keistoki gi visos Lietuvos veliavos spalvos ,o taip apranga liuks
tai kad neiprasta, kaip koks Kamerunas ar Senegalas dabar Man zalia kazkaip geriau su balta
kaip parashyta eurobasket.lt komentare, dabar atrodysim kaip brazilai, o ne veltui lietuviai vadinami krepsinio brazilais
,bet Lietuvos veliava ir yra panasi i Senegalo tad ka dabar padarysi daugumoj sporto saku dazniausiaj dominuodavo tokios spalvos ,o va krepsinio rinktine del kazkokios priezasties buvo isimtis dabar viskas ok
O gal kas zinot kiek kas tasku ymete pries Prancuzus ?
informacija dar nepateikta ,bet man atrodo ,kad butent Salenga ir bus rezultatyviausias
balta grazesne bet sita irgi labai grazi.
liux apranga man patinka.o tasku tai kleiza imete daugiausiai 19 .bent jau tajp eb.lt raso
man patinka
grazi apranga tikraj
grazi
joa grazhi ta apranga
afrikieciai busim
bent jau veliavos spalvos, o ne kazkokios neaiskios zaliai/baltos… vat futbolo rinktine visa laika zaide normaliai geltonai/zalia… tik krepsininkai kazko keista apranga rinkosi… gal ir sviesi apranga bus nebe balta, o geltona… butu pats laikas susivokt…
tikiuosi su nauja zais ir olimpinese, bet kai wisada jie tik per draugiskus turnyrus su naujom zaidzia o i turnyrus su senom waro