Nauja deze
Cia po desne aisku Dar tuscia, bet per kitas pora sav. tureciau susipirkt likusias vandens saldymo dalis, ir pajungt viska. Tikiuosi viskas tik tilps. Ziauriai sunki ir tuscia, 16.5kg atrodo
Dydis, tai ryskiai skiriasi ir case krutas O motorola modemas ziuriu pas tave geroj vietoj padetas
Ilgesnio antenos kabelio negalejau rast Norejau ant stalo pasidet… bet ka darysi
nice
Jo cia geras daiktas
Ten po kaire ne micro-atx?
Šiek tiek daugiau info apie naująją dėžę norėtųs: kur pirkai, kiek mokėjai, kokios firmos, kiek ir ko telpa ir pan? Man irgi greitu laiku reiks keisti…
grazus
>dgs Tai jis statuose gi. Nenusipirksi vis tiek Lietuvoj
Cia Thermaltake Armor VA8000B. Full tower’is, man reikejo didelio case kad sukisciau vandens saldyma. Mokejau $150. Cia be maitinblokio. Yra ir aliuminine versija, bet ji kazkas $180. O ten po kaire mano senas projektas, mid-toweris pigus, kuri pats perdaziau ir t.t.
Fallout, o ką, būtinai Lietuvoj galima pirkti? Pilnas ebay’jus to gero.
galima paklaust a nh tokio reik?! chia game stationas kokis?!
Ne game station. Reik sutalpint vandens saldyma, tai todel ir pirkau full toweri. O ar reik ar nereik, tai cia jau kiekvienam pagal poreikius ir kisene
a tu man vistiek durnam paaishkyk nh tau jo tokio reik?! serveriui viso to visishkaj nereik. game-station’ui su amd64 dual te blah blah tikiu kad reik. jaj ka private rashyk, chia nesipyzdavojimui o shiaip smalsumui.
Tau gi jau sakiau jog man reik didelio case del vandens saldymo. Ar bent isivaizduoji kaip tas veikia? Kaip tau dar lengviau isaaiskint?
Nu negali tūlas lietuvis susitaikyti su mintim kad kažkas gali turėti geriau negu jis pats, nu… Nacionalinio MENTaliteto ypatumai… Cool keisas, aš irgi kažko panašaus ieškau. Svarbiausia-silence, o ir atrodyti gerai turi.
kazkuom panashus i cooler master stacker [; graziai atrodo [;
muziqaz: geras patebejimas. Nukopijuotas turbut nuo Cooler Masterio