NATO uz ar pries?

NATO uz ar pries?

Cia reik tokia apklausa padaryt…
Pasakykit jus uz tai kad Lietuva stotu i NATO ar pries?
ir kodel?

Uz Gerai

Kokia išsami apklausa…Cha cha. Maždaug apklausą atliko toks ir toks bangietis, kuris apklausė 2 žmonesLiežuvis. Aš irgi užTaip. Šiaip esu prieš tokių organizacijų egzistavimą, bet jei tokios yra, niekur nesidėsi - geriau nelikti už borto.

ash "tikrai" priesh.vo prie ruso tai gyvenom (cia taip mano senele sako).Jei rimtai tai uz.nereikia likti nuoshaly.

As uz stojima i nato, kadangi kai arabai prades bujot, tai po viena musu krikscioniskas salytes kaip keptus visciukus suvalgyt galetu… Tik deja si apklausa gerai neatspindes lietuvos zmoniu nuomones, kadangi bangoje renkasi aukstesnio intelekto zmones, nei statistinis lietuvis (taip manau, nes bent jau visi kompiuteriu naudotis mokaCha cha)

visom keturiom- uz

as irgiŠypsena Todel, kad Lietuvai bus saugiau, kai aplink visko tiek nutinka… O va i Europos sajunga ner ko list: per anxti dar Lietuvelei, taigi tik istojus, sues mus gyvus visa ta ES politika, o ypac ekonomikaApakęs

nu tai cia ne esme, del nuomones,… uzdavee mokykloj apklausa padaryt… Šypsena

Nu net neidomu - visi uz. Deja, bet as irgi Šypsena

Vat del ES tai tikrai ner ko lyst. Tik mokes i biudzeta… Nu gal ir gaus siek tiek daugiau, bet gi ne visa laika… O kainos pabrangs, kaip jau beveik visose ES narese pasidare… Atsidarys sienos, privaziuos juodaodziu (nors man jie gal ir nemaiso)… ne nemanau kad reik…

[quote]juodas_blondinas rašė:

[quote]Simoniux rašė:
as irgiŠypsena Todel, kad Lietuvai bus saugiau, kai aplink visko tiek nutinka… O va i Europos sajunga ner ko list: per anxti dar Lietuvelei, taigi tik istojus, sues mus gyvus visa ta ES politika, o ypac ekonomikaApakęs
[/quote]

Vat del ES tai tikrai ner ko lyst. Tik mokes i biudzeta… Nu gal ir gaus siek tiek daugiau, bet gi ne visa laika… O kainos pabrangs, kaip jau beveik visose ES narese pasidare… Atsidarys sienos, privaziuos juodaodziu (nors man jie gal ir nemaiso)… ne nemanau kad reik…
[/quote]

Geležinė logika…Cha cha

Verkiau verkiau vis galvodamas apie tą baisų žvėrį Ameriką, kur mūsų tetulėlį prarijo… Girdėjau, kad ir senolėlė sakė: "Kad ne tas prakeiktas Amerikas, viskas būtų buvę kitaip…"

© Pirmoji antiglobalistė ant Lietuvos

PRIES Ignore Kodel- tingiu aiskint.

NATO as uz tiesiog reikia integruotis ten kur galim kazkada gyvensim geriau o dabar vistiek Ignore sedim tai koks skirtumas…

NATO Gerai

as irgi uz Gerai