Narkozės poveikis

Narkozės poveikis

Sveiki,

labai norėčiau sužinoti, ar kas iš jūsų esate apturėję pilną narkozę Nekaltas
Matot, aš visai neseniai apturėjau operaciją ir jaučiu, kad man po jos susilpnėjo atmintis, aš pasidariau labiau išsiblaškiusi Nekaltas Todėl labai būtų įdomu sužinoti, ar čia man vienai taip, ar ir kiti yra panašiai jautęsi Nekaltas

Mano direktorius, man grįžus po biuletenio net pajuokaudamas pasakė "Žinau, kad po narkozės atmintis žmonėms sušlubuoja, tai jeigu, ką nors pamirši, labai nepergyvenk - mes nepyksim Cha cha"
Ačiū Dievui, kad mūsų firmai vadovauja toks supratigas žmogus Šypsena

tiesa tiesa…
Mano broliui buvo gal koks trejetas narkoziu. Durnas kaip bato aulasTaip

NejuokaujuNe Atmintis tikrai susilpneja ir ne tik atmintis. Suvokti, suprasti, ishmokti naujus dalykus darosi sunkiauApakęs Todel geriau rechiau apturetu tokius dalykusTaip

Pricese, as esu turejusi - budau slyksciai ir sunkiai, bet tai buvo taip seniai, kad sakyciau, jog man blogiau buvo po gimdymu, nei po tos narkozes.

Turetu atsistatyti, ko ir linkim Mirkt

Tai tavo bjaurus sapnai nebuvo be pagrindo?

turejau narkoze iskart po gimdymo. atsigavau sunkiai. del atminties, negaliu pasakyt, kad kazkas buvo ne taip. bet buvo labai silpna, nuolat pykino ir sunkiai isbudavau vertikalioj padety - alpdavau.

tai nesk pas batsiuvi…

NekaltasNekaltasNekaltas

Na, man tikrai su atmintim negerai, nes nuėjau pasižiūrėti į savo temą apie sapnus - buvau jau senai tą sapną pamiršus, bet kažkaip ryšio tarp sapno ir operacijos niekaip neįžvelgiu Ne
O šiap tai man palatos kolegės pasakojo, kad net apsiverkė žiūrėdamos, kaip mano sesuo mane iš po narkozės budino - sakė atrodžiau kaip lavonas Apakęs

Is tiesu, narkoze niekam doros nepridejo. Kiek girdziu is pazistamu, visi skundziasi jau minetu atminties sumazejimu, silpnumu, mieguistumu. As pati dvi ilgai trunkancias operacijas turejau vaikysteje. Tai ir dabar pagalvoju, kad prasta atmintis yra tu ilgu narkoziu padarinys. Nes teko girdeti, kad po narkoziu susilpnejusi atmintis gali nebepasitaisyti. Imu tiketi pasakymu, kad viena narkoze sutrumpina zmogaus gyvenima 10 metu. Liūdnas

Isgasdinot!!Apakęs As irgi vaikystej dvi narkozes esu turejus, bet kazkaip niekad per daug nesusimastydavau apie padariniusDrovus

Turejau 3 pilnas narkozes (man 24m). Kazkokiu pasaliniu blogu poveikiu nepastebejau.
Aishku tai negerai. Gal dabar buchiau gudresnis??

Dabar prisiminiau ta Moteris is Nomedos laidos, kuri 11 narkoziu patyrusi Mirkt
Gal pradzioj tokia vista nebuvo? Liežuvis

ManoVyrasirgi turejo 3 narkozes,labai sunkiai pabusdavo(o jau kaip keikdavosi tai net geda budavo Apakęs)Ir tikrai po ju atmintis gerokai suslubavo ,pasidare toks issiblaskes.

Po narkozes sako megsta pradet kalbet kas galvoje buna. Kai medkes studentams dave "pauostyt" narkozes duju, viena tokia Flirtas pauoste ir kaip pradejo skiesti kaip ji profesoriu isimylejus MyliuGirtas- juoko buvo visiemsCha cha

turejau…bet dar tais tarybiniais laikais…poveikis slykstus,sveikatai ziauriai pakenke.dabartiniu metu keli artimi zmones gavo pilna narkoze,bet vaistus pries operacija pirkau pats,kokius liepe chirurgas…kaina nemaza,taciau nemaloniu pojuciu nebuvo

ir as turejau narkoze, kai man buvo 3 metai. vilniuje ten pamenu suleido kazkokius vaistus, o as kai nuo gimimo uzsispyrusi, tai specialiai nemiegojau, tai daktarai dave velniu ir uzdejo kazkokia gumini miniklozeta ant veido ir liepe skaiciuoti… tai dar bandzIau deretis, kad moku tik iki 10, bet uzteko manau …
kazkaip po tos nerkozes lyg ir viskas gerai … o dabar ir atmintis normali, ir mokslus baigiau ir dabar vien tik savo galva duona uzsidirbu ir su vyriskomis galvomis drasiai konkuruoju (nors ir blondine) Girtas

Mano mama per pusmetį apturėjo tris pilnas narkozes (čia prieš gerus du metus buvoNekaltasNekaltasNekaltas). Po to tikrai buvo kartais net baisuBaisu, kai paskambina telefonu, pakalbam, o po 10 minučių vėl skambina ir vėl tą patį šnekaBaisuLiūdnas, atrodo, kad filmą žiūri vis atgal atsukdamasNekaltas) ir neatsimena, kad neseniai skambinoNustebęs… Bet sako, kad tokie dalykai praeina, bent jau dabar gerokai pagerėjoŠypsena, tai galima pasijuokti iš to, kaip anksčiau jai pora žodžių pasakius aš atpyškindavau viską, ką ji ruošėsi pasakyti. "Aaa…, tai jau sakiau, ane?Cha chaŠypsena"…

Man po narkozes labai susilpnejo atmintis palyginti su tuo, kas buvo - galejau 2 kartus perskaites eilerasti moketi ji atmintinai Kietas o dabar - Blogai Liūdnas Suasilpnejo ne is karto, o palaipsniui…

Mano zmona to niekaip negalejo suprasti, bet po persileidimo ir pernykscio gimdymo (abiejais atvejais buvo narkoze) jos atmintis irgi susilpnejo ir dabar ji jau supranta… Bet kas is to…

aš esu turėjusi 3 narkozes - atsibudau gan lengvai. Nežinau, kaip su atmintim - lyg ir nieko. Atmintis gali atbukti ir nuo visškos smegenų veiklos nebuvimo Cha cha - t.y. moklsų, skaitymo, kryžiažodžių ir pan.
Bet vakar ką per TV mačiau Apakęs Apakęs Per discovery - kaip tik rodė apie tai, kad kai kurių žmonių narkozė tiesiog nepaveikia. Rodė porą moteriškių, kurios iškentė dideles operacijas ir viską jautė, bet negalėjo to parodyti, nes buvo "atjungti" visi raumenys, o sąmonė - ne. Jos patyrė didelius skausmus, bet išgyveno.

baisi ta narkozeApakęs
mano mama kelias apturejo, bet labai dideliu permainu nepastebejau Ne

As turejau dvi narkozes. Bet visalaik galvojau, kad atmintis i senatve visada silpneja Cha cha .Beje, pries pora dienu tikrinausi cholesterolio kieki kraujuje - ir rado, nezymiai padidejes, bet yra. Tai sako, kad del jo ir atmintis pablogejo . Nekaltas