\"NARDYMO KEDE\":laikyk liezuvi uz dantu,nes teks nardyt...

“NARDYMO KEDE”:laikyk liezuvi uz dantu,nes teks nardyt…

"Nardymo kede"-tai paprasciausia kede ar taburete,pritvirtinta ilgo stiebo gale,kuris sukiojasi ant atramos.Zmogus pririsamas dirzeliais prie sedynes,o tada nuleidziamas i vandeni,paprastai i drumzlina ar dvokiancia kudra.Panardinama budavo keleta kartu,kol auka vos neprigerusi ,pradedavo baisiai spjauditis ir koseti.Si bausme taikyta uz barnius ar piktzodziavima SEIMOJE,ir taikyta isskirtinai tik moterims…Bausme populiari tiek Anglijoje (Ginger neprisidirbk Cha cha),tiek Skotijoje…tiesa uzmirsau pridurti,kad tai budavo 16-18 amziuje…

Pasirodo aš Pavojingą zoną įjungiau vietoj kompo.

O jau labai įdomu kas vyrų laukdavo už tokius pačius darbelius ???

kas čia do pasakaites iš rūsio? Baisu
gal galima sužinoti,o ka vyrams darydavo?Kanda

Oi, kaip norėčiau keletą vyriokų į tokia kėdę pasodintiTaip

Ni figa sebeApakęsApakęsApakęs
sekančioje temoje dar parašyk kaip inkvizicijos laikais "raganas"
ant laužo degino,arba šiomis dienomis,kaip moteris akmenimis užmėtoApakęsApakęsApakęs
Nu baisu,kad primeni tokius papročius,bet ,ačiū Dievui,dabar Lietuvėlėje lyčių lygybė,taip kad ir Vyras tektų toje kėdėje pasėdėtiLiežuvisLiežuvisLiežuvis

NI FIGA SEBE kaip isgasdinai mane , geru laiku as gyvenu , gerai , kad nurodei amziu kada tai buvo , nors uz tai aciu Flirtas

Obana ApakęsApakęsApakęs
Teks kokia savaite "patyleti" - tfu, tfu, tfu, kad neprisikalbeciau JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Gerai ,prisikalbejai,kita tema bus apie raganas,man tai kas ,man visai nesunku parasyt…

Kas cia GINGER bando uzkabinti?PiktasPiktasPiktasPiktasSnukin gal kam?BaisuBaisuCha chaCha cha

Nieks nekalts ,kad Ginger Anglijoj gyvena…Cha cha

tuoj mes tuos nekaltus parukysim ugnialem kaitresnem-bo ruosiames su DZIANDZEMINIU per Hytrou sliauzt be vizu pasuosCha cha

Hebra paskubekit kol ledas, o paskui ziurek ir bul bul…Cha cha

Niekas dabar prasikaltusių moterų akmenimis neužmėto!!! Ne tie laikai: dabar jas išrengia nuogai ir su bizūnėliu po kambarį pavaiko arba cielą mėnesį olvaisų sparnuotų neperka…

Nu shiais laikais teismines institucijos nereikalingos.Vyrai tarp vyru moka savaip saskaitas suvedineti(aishku ne uz barnius sheimoje).Uz skolu negrazinima,apkalbas,aogavystesApakęs.Nusiveza i mishkeji,pakabina po kokia pushele zemyn galvaBaisu,apacioje pasikuria lauzeliNiam niam (deshrelem pasikepti)ir laukia (kartu su notaru)kol tu uz skolas pvz.pats savo turta perrashysiGerai.O uz neishtikimybe moteris-moteriai moka sieros rugshties ant akiu pavarytiBaisu.Kalbama kad labai veiksmingi metodaiGerai

Fe Veee .
Tiktai tapciau geriete,jei butu dabar taip pas mus!Taip
Šypsena Labas

Tai stai kur slapiu marskineliu konkursu istorines istakos! Apakęs Cha chaCha chaCha cha

vyrai matyt jiems skirtu bausmiu neistverdavo - taigi ir papasakot nera kam Cha cha

Mafija už bereikalingą plepėjimą parišdavo "sicilietišką kaklaraištį" - perpjaudavo gerklę ir iškišdavo pro ją liežuvį. Taigi, jeigu kas…Kanda