Nardymo (daivingo, snorkelingo) mėgėjų klubas

Nardymo (daivingo, snorkelingo) mėgėjų klubas

1 Patinka

Sveiki LabasTemos tokios neradau, todėl sukūriau pati (jei jau kažkur yra moderatoriai tikiuosi ištrins) Neseniai grįžau iš Egipto. Ko jau ko nesitikėjau, kad ten susidomėsiu povandeniniu pasauliu ApakęsMūsų viešbutis turėjo savo koralų paplūdimį, todėl su maskėm nardyti pradėjo dauguma čia gyvenusių (ir aš taip pat). pasirodo, kad tai tikrai nuostabu, nes koralai tie patys, o žuvys keičiasi KietasPernai buvau Kroatijoje - ten jūra irgi skaidri, bet aš nežinojau, kad taip smagu stebėti povandeninį pasaulį ir stebėjausi ko čia zuja su tais vamzdeliais žmonės, ar jie išprotėjo ApakęsPasirodo, kad beveik - tai liga ŠypsenaAš dar nebandžiau nerti gilyn (daivingo), tikiuosi, kad atsiras patyrusių ir papasakos koks skirtumas. Tačiau labiausiai įdomu kur važiuoja atostogauti nardymo mėgėjai? Egiptas, Kroatija… kur dar? Nekaltas

prie Plateliu ezero Kietas

Tokia tema yra Zveju klube, tema nardymas ir povandenine medziokle 1,2. : [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/425432.41 -=(273134598](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/425432.41-=(273134598)

Nardo visur, kur skaidrus vanduo. Tame tarpe ir pas mus Lietuvoje daugelyje ezeru Mirkt. Populiariausia Egiptas, bet vaziuojama ir i Kroatija, Turkija, Maldyvus, Filipinus, Tailanda, Norvegija, Kuba, Barenco jura … Vietu labai daug, reikia tik vieno - lesu Cha chaNardymas, tai liga, nuo kurios nepasveikstama Taip, paprastai suserga visa seima Juokiasi

Labas LL! LabasAš vėžlio nemačiau DrovusBet mačiau mažą ryklį ir porą rajų GirtasPrisipažinsiu, kartais (ypač kai nuplauki toliau ir vienas) pasidaro kažkaip baugu - vandens karalystė ne žmogaus valdos. O nuojauta ir man kužda, kad Egipte, kad ir kaip gražu, bet kažkur turi būti dar gražiau GirtasKad nardoma Tailande - man naujiena. Kažkaip galvojau, kad nardytojai kažkokias salas daugiau renkasi Nekaltas

Cha chaO aš mačiau tokias baisiai dideles žuvis (sulig mano 7m. dukra) lyg ir Napoleonais vadinasi - jos plauko kokiais 2-3 metrais giliau ir kažkodėl laiko dantis kaip “colgate” parodoj - prašieptus KandaBe to mums pasakojo, kad jų ŠERTI nevalia, nes yra ir pirštą ne vienam su batonu nukandę BaisuPro (tiskliau virš) jų plaukdama kažkaip stengdavausi tyliai kviepuoti ir nepliaukšėti lastais Angelas kas ten prognozuos jų psichiką NekaltasBeje Egipte beveik nemačiau aktinidijų Nežinauir jūros žvaigždžų nebuvo Ne ir medūzų (bet ir gerai, nes jos labai dilgina Kanda, todėl nemėgstu aš šitų plaukiojančių žele Veee)

Kažkaip įtariu norėsiu visa tai išbandyt Cha cha

Taip, ženklai, kad nešerti žuvų iš tiesų kabo. Mes ir nedavėm joms nieko KietasO priežastis galėjo ir pakoreaguoti kelionės vadovas mumis rūpinęsis viešbutyje, nes kai žmogus bijo, kad pirštą nukąs tikrai mažesnė tikimybė, kad rizikuos jas šerdamas. O kai dėl žuvų gerovės… kam labai rūpi. Buvo ir norinčių vis tiek žvejoti, nors ir negalima, tos žuvys nyksta, bet gi "nu kas atsitiks, jei aš porą žuvų pagausiu - kiti gi negaudys Angelas"… toks mentalitetas, deja dar pas kai kuriuos žmones ir ne tik lietuvius. O nuotraukų pažiūrėti tikrai būtų įdomu Šypsenagal gali įkelti į dienoraštį, kad ir užprivatintą su nuoroda į jį?

Noriu skristi i Egipta nardyti, ieškau Budy su PADI

P.S. jeigu komunikabili , draugiska mergina keliones islaidas galeciau sumoketi

Hotel MARRIOT EGYPT :egypt: Nardymo spotas randasi paciame hotelyje.

Norintiems kartu rašyti : [email protected]