namukas
o kur čia statyta? vieno iš “giminaičių” namukas Klaipėdos raj. vienas prie vieno
vilnius, klevineje na nelabai gali buti vienas prie vieno
gal tik labai panasus, nes isplanavimas planuotas pilnai apgal musu pageidavimus
)
Aga, tu buvai teisus - man patinka Tik medi buchiau daziusi geltona spalva
siaip kai saule sviecia medis irgi siek tiek kitiap atrodo, ir dar cia klinkerio plytos netvalytos … dabar jos ryskesnes … Kai sau statysiuosi nama statysiu ka nros pansaus nes sito namo isplanavimas man labai puikus, jis nemazas ~200 kv gyvenamo ploto. viskas gana erdvu. be to labai patiko ideja su dviem voniom antram aukste )
o kam dvi vonios vienam aukste? garazas kiek suprantu ten is kito galo ar jo isvis nera?
Yra dar du labai panasus namai - vienas D.Rieseje, o kitas Bajoruose
garazas is kito galo - dviem masinoms dvi vonios tai viena prie tevu miegamojo kita prie vaiku Greiswandir dar labai panasus yra ir kaune, narsieciuose
bet kitokie
))
Greiswandir, bet tai kad klevine rodos ir yra D.Riesej ))) shitas namas Stovi Bendoriu kaime, naujame rajonelyje priesais bendorelius
tai gal sita ir turi galvoje ?
JBravo: 1. “…nes isplanavimas planuotas pilnai apgal musu pageidavimus…” 2. “Kai sau statysiuosi nama statysiu ka nros panasaus…” ???
jis statyas pardavimui … pirkejas atejo ir pasake savo reikalavimus buvo aptarata apytiksle kaina, tada kalbejom su architektu )
labai keistai tas trikampis atrodo. kiek mates panasiu logikos juose nerasdavau. geliu pristato ir vsio. nekritikuoju, bo tiksliai nematau kas is vidaus. seip tokie prielipai man asmeniskai neatrodo naudingi. o namukas tai graziai atrodo. spalvos geros.
trikampo krastine kurios nesimato yra durys i terasa … pats trikampis siek tiek uzstoja terasa, beje viduje jis kazkaip gana erdviai isspresta del to ten bus kazka ir pastatyt glaima, na is tikro tai ne mano reikalas )) man tik patinka kad daug sviesos papuola, ir tam trikampi stovint glaima i daug pusiu pasidairyti
)
a. jeigu durys i terasa tada labai gerai. buna tiesiog taip trapecine prielipa. man nei sis nei tas. bet velgi. skonio reikalas.
beje, is ko statyta? medis tik apdaila ar karkasas koks? sienos kokios?
palemono keramikos blokeliai
ir be to tas trikampis darytas dar todel kad pageidavo uzsakovai balkono is miegamojo …
Gražus namukas. O pas mus irgi bus dvi vonios antram aukšte
sniege, ir kaip ? patogu ?
O man labiau patinka variantas vienas vonios kambarys apachioje, kitas virshuje… Ir dar norejau pasakyti, kad vienintelis dalykas, kas biski gadina vaizda, yra tas trikampis