Namu tvarkymosai ypatumai

Namu tvarkymosai ypatumai

gele stovejo ne ten, katinukas tik pernesti ja norejo bet gelyte buvo per sunki Cha chablin nuo ligos visai nukvakau Liūdnas

Mano kolege po tokio bajerio isprause katino snukuti tarp tu zemiu

nieko tokio… visiem pasitaiko Mirkt

siamukas Šypsena fainuolis!!! nu negi ant jo dabar pyksi??? Šypsena

parazitas…

gal tada greiciau parazite Šypsena

nepernesu katinu Veee uz tokius darbus greitai pats persikeltu kitur…

Šaunuolis-neduoda šeimininkam sustabarėti.

Jis nekaltas, tai gele ne toje vietoje stovejo Šypsena

Nu ka padarysi jau jau turi toki gyvuneli tai tanka prie to taikytis…

W@balėlizZ >> nu tanko i ji as netaikysiu, jis dabar man ant keliu miega, tai kokis rikosetas ir man tenkti gali Cha cha

Tas katinas dar gyvas? Šypsena

turim ir mes toki padejeja. Didesniu vaznu nebenesioja, tik mazesnius su katkusais. Dar kvietku lapus patrumpina kai pamato kad pernelyg issikeroje. Ka mes be jo darytumem…

aga, kvietku lapai tikrai kencia Šypsena ****ukas jis mazhas kartais buna, bet toooooks mielas - kur mes be jo Šypsena

Tai ar rado ten savo prieš mėnesį užkastas virškinimo liekanas Cha cha

lapus ir maniskis karpo, dar megsta koki maza daikta nusinesti i koridoriu (ten isklijuota plytelemis grindys ir slidu) ir tada jau duoda dziazo. beto esu labai nustebes: pries tai turetas katinas pamirsdavo greitai kur zaisla padejo, sitas gi jei ikisa kur nors, nueina pavalgo, pamiega, pabendrauja su seimininkais ir net parai praejus katinas gryzta ten pat toliau krapstyti zaisliuko

smagumelis Cha chamaniske irgi ne viena tokia bajeri iskretusi buvo Cha chao megstamiausias uzsiemimas mazucius kaktusiukus(vaikus) nuraskyti nuo kaktuso ir juos suvalgyti… o po to pati jais springsta Drovus

Fainas katinelis, na truputeli ne vietoje gele stovejo… Kur seimininkai ziuri Šypsena, ne proiti ne projechat’

ir as turiu panasu namu tvarkytoja Cha chabet taip linksmiau Šypsena