naminiai...

naminiai…

Valio

Grazu. Is kur seklos?

is pirslelio,kuris tokius dalykus augina gal 10metu

ir dar skrandi turi? Cha cha

siaip as gal jau kokius 15metu ganetinai astriai valgau…skrandziui turbut tai neitakoja Šypsena

As irgi istikro daznai rugscai,suriai ir astriai valgau. Kol kas jokiu problemu. Tfu,tfu,tfu.

as irgi visa gyvenima valgau astriai, suriai, rugsciai, alu megstu, cigarete uzsitraukiu, bet kiek pastebejau, nuo mergu sveikata labiausiai griuna. Paplepėkim Kietas Cha cha

Cha cha

Ko ju spalva tokia nenormali?

Gerailiuks,puošia virtuvę… Laimingas

bliamba, tai ka jus kiekvienam seimos nariui atskirai valgi ruosiat? vaikams juk nepaduosi jokio patiekalo su siuo ingredJentu Nekaltas, nors tiesa sakant grazu paziureti… Niam niam

ir i koki cia vazonika vonioj pastates, kodel plyteles matosi? Nekaltas Cha cha

Kuom užkliuvo plytelės ??? Drovus

niekuo. tiesiog galvoju ar augalas vonioj stovi Nekaltas, pavydu, nes mano augalai net kambary neauga Drovus, jei kas norit numarinti augala ir gaila ismesti, atiduokit man, mirs naturalia mirtim Žliumbia

ka zinau kam skirtos plytkes…tiesiog kai pirkom buta norejosi kuo skubiau isikelti,virtuve buvo isklijuota plytelem,svaru ir tiek,gal ne modernu,bet mums kazkaip px tie eurorYmontai uz skolintus pinigus…uzsisakem virtuvini,greit sukale,prisuko ir viskas…jauciu taip ir liks tos plyteles…nekenciam remontu…nebent kai susitvarkysim sodyba iki galo,isvaziuosim menesiui,tada gales dirbt bute remontininkai…nors man cia gautusi pinigai ismesti i bala Blogai Cha chadar klausimu bus? Cha cha

O lazdyno namuos neprilaikai Juokiasi

Keista,kad lapai tai tokie gerokai pavarge,o vaisiai visai graziai atrodo.

tai jau augalas i pabaiga,laikas derliu imti,o vazonika i siukslyna Taip