Naminiai gyvuneliai besilaukiant?

Naminiai gyvuneliai besilaukiant?

Kai laukiasi nerekomenduojama kontaktuoti su naminiais gyvunais o ypac su katemis atseit kudikis gali gimti apsirges kazikuom. Kaip ten yra is tikruju? Kai mano zmona laukesi, mas istikro labai jau vengeme kaciu.???

Tiesa. Bet yra išlygų. Tarkim, jei nėščioji jau prieš nėštumą gal net pati nežinodama buvo užsikrėtusi toksoplazmoze, tai jau gali turėti imunitetą ir nieko tokio, gali gyventi su gyvūnėliais. Jei imuniteto dar neturi, tai turėtų vengti svetimų gyvūnų ir netvarkyti savos katės smėliuko, nes šis užkratas plinta per kačių išmatas. Šiaip tyrimus dėl toksoplazmozės daro nėštumo metu, bet galima pasidaryt ir anksčiau, kad žinotų, gali au ramiai bendraut su gyvūnėliais, ar ne.

Kava Klubas "Mamos kava" Kava

http://mamoskava.ten.lt

Toksoplazmos, kuriu nesiotojos yra kates, gali salygoti vaisiaus apsigimima. Kai kur pataria pasidaryti toksoplazmozes tyrimus. Deja, tenka vengti ne tik kaciu, bet ir mazu vaiku (del raudoniukes), kitu dalyku.

Jeigu jau kalbėt apie visus užkratus, kurie gali kelti grėsmę sėkmingam vaisiaus išnešiojimui, tai čia ne tik gyvūnėlių reiktų saugotis. Idealiu atveju geriausia išvis pasidaryti tyrimus prieš pastojant dėl CMV, toksoplazmozės, raudoniukės ir kurioms nėra imuniteto, pasiskiepyti.

Kava Klubas "Mamos kava" Kava

http://mamoskava.ten.lt

nu nereali moteris ziuriuNekaltas zinosiu i ka kreiptis kai turesiu zmonaNekaltas

ne tik katės, bet ir šunys gali užkrėsti. pamenu, kaip vienai 3 metų mergaitei išoperavo kepenis, nes jose rado cistą pilną kokių tai kirminų Veee Veee Baisu, bet taip jau yra. Šuo turi gyventi lauko būdoje, o ne kartu su žmonėmis bei nesivolioti ant lovų. Kas beje labai dažna šiais laikais. Kad ir kaip tą šunį prižiūrėsi, vistiek jis visokių š. prineš į namus.
P.S. kas abejoja, tai aš šunis myliu. Ir kates. Taip

Kaip gailaLiūdnas Va mano suniui jau 12 metu, jis gali ir nesulaukti kol gims mano maziukasNustebęs O suo tai kaip visi sunys:lauke begioja, o paskui ir ant lovos lipa. Teks man su juo atsargiau… nes tyrimai rodo, kad neturiu imuniteto sitam dalykuiNeNe

shunims svarbu periodishkai duoti vaistu nuo kirmeliu, + zhinoma higiena - rankas plaut ir t.t. ir pan. - sau Cha cha , nors gal ir shuniui galima Cha cha tada rizika uzhsikrest labai nedidele. O kai apie ta mergyte skaichiau, berods buvo parashyta, kad ji lauke zhemes pauzhkandzhiavo…
P.S. neabejoju, kad gyvunus myli Mirkt

Manau kad paistalai.Seniau zhmones tvartuose gimdydavo,su ozhkom vienam kambery gyveno ir nieko! Vopscem miescioniu ishmislasMirkt.

tikiuosi zuvytes akvariume ne tokios kenksmingos Nekaltas

Pritariu,ir manau kad kuo labiau saugaisi ir gyveni siltnaminemis salygomis tai ir kimba visokios zarazos,Baisu reikia kad viskas butu naturalu

Sutinku, kad kas perdaug, tas nesveika. Bet pasisaugoti butina. (Kai zmona laukesi specialiai vengem kontaktu su kate nor ir turim.)
Pazystu mamu, kurios savo vaikui(mazam) ankas plauna desimtis kartu per diena, kad tik jokia zaraza nepakliutu. O as kaiptik manau, kad kudikis turi igyti imuniteta joms. O "sterili" aplinka imuniteto igyti nepadeda.

Kai laukiausi antro vaiko, namuose jau buvo ir papūga, ir katės. Prisiklausiau nuomonių, kad vaikas gims alergiškas, silpnos sveikatos ir t.t. Nieko panašaus- mažylis gimė sveikas ir jokios alergijos nėra.

Besilaukdama dar gali pasisaugoti,nelisti prie to gyvuno,bet kaip pradejusiam ropot maziukui isaiskint,kad nelistu prie kates ar sunio.O visokie issisere plaukai!