~~^^ Naktiniai pasnekesiai ^^~~
man patinka su sawo geriausia drauge snekames apie wiska
labaj linsma boona
ir dar kazkada naktim kartais kalbedawausi su JAdzze
pasiilgau tu snekejimu apie wisokias nesamones
su mylimu Zmogiuku… guli apsikabinus ir nenori uzmigti kad nepramiegoti tokiu nuostabiu akimirku… ir kalbi apie bet ka… apie viska…
waaaau…
man patinka naktinaii pasnekesiai ir nesvarbu su ku,svarbiausia rasti bendra kalba o kalbetis patinka turbut apir praejusias dienas,bet ir kiti pasnekesiai yra faini
jei širdutė turėtų tokią artimą sielą,su kuria būtų įdomūs ir šiaip linksmi pašnekesiai,tai būtų cool,bet kai tokios nėra… …tada liūdna…
tokie pasnekesiai visda labai malonoos siu best friend’e visada gali apie bet ka pasneket…pakvailiot… o su mylimu zmoguciu…atrodo galetum sneket kad ir visa nakti…kol kuris nors neuzmiega… po tokiu kalbu,svajoniu kartu visada skaniai miegasi
uch…jau velu tai gal reik eit ieskotis su kuo smagiai papliurpus nakti…
gal bus norinciu??
ūūūū… nerealus jausmas daug smagiau būna pašnekesiai naktį
o kalba priklauso nuo pašnekovo;]
~
kazkaip vakarais smagu prisiminti,teip pat pasvajoti apie tai, kas bus…smagu juoktis, ziureti y zvaigzdes ir kai jos krenta sugalvoti nora, smagu ziureti kaip leidzias saule ir pasakyti kad teip gera kad mano salia manes…
kartais tokiu magisku momentu net nesinori gadint zodzeis…
oox tokie pashnekesiukay geriz
niam
diewinu tokiuz,
tada kalbi apie wiska ish wisoz
, dazhni wasara kaj paz mane sode miega drawgeaz
ten tox namukaz eera ir wirsh pirtiez kambariukaz tey kike ten kalbu palikta
~ bet dazhnay ir kitayz metu lajkayz tokiuz rengiam ir naktimiz pliurpam apie wiska
fantastishka,
~
Na nežinauų nelabai man tie naktiniai pašnekesiai yra aktualūs, nemėgstu aš svaigti apie nieką…na kartais kai atvažiuoja kokie giminės, ar pažystami, draugai tai iki paričių pašnekam, bet dažniausiai apie kažką prasmingo, o ne apie žvaigždes ir kt. nesamones…
nuostabus jausmas,tik gaila kad senoikai pamirstas jau…nes gyvenu vienas tai nelabai nakti yr su kuo pasneketi,jie kas nakvoja pas mane arba as pas ka tai tik todel kad prisigeriam ir vairuot negalim tad reikia miegoti,bet manau gal kadarnors vel su kuom pasisnekesiu apie viska visa nakti
kaaaaa?;]
mhmmm… apie viska
Megstu ~ ~ Galbut net diewinu ~
~ Kazhkaip nakty,kad ir kalbedamiesi mirce zmones kazkokie atwiresni buna,galima nuosirdziau pakalbeti,labai daug ka ishsiaishkinti ~
~
uj… naktiniai pasnekesiai yra … tada buna jaukiausia… neswarbu shape su kuo… kad tik prie
zmogeliukas butu… labaij faijna paatwirauti…
Sneket patinka, isklausyt galiu bet atvirauti …
as nakty geriau pamiegosiu, nei bendrausiu ten apie beleka…
Jie gal ir gerai…bet baigiasi tuo,kad vaikstai visa diena,su maisais po akim
… mmm… pasishneketi naktim yra geris ir manau nra svarbu apie ka… svarbu su kuom
nes jei zhmogiukas tikraj fajnas… temu tikraj atsiras… o shneketi taj smagewsia tol kol akys dar lajkosi nesimerkdamos
~~~