~*~*^^ Naktiniai pasnekesiai ^^*~*~

~~^^ Naktiniai pasnekesiai ^^~~

man patinka su sawo geriausia drauge Girtas snekames apie wiska Laimingas labaj linsma boona Juokiasi Juokiasi ir dar kazkada naktim kartais kalbedawausi su JAdzze Žliumbia Širdis Gėlė Bučkis Myliu pasiilgau tu snekejimu apie wisokias nesamones Žliumbia Širdis

Geraisu mylimu Zmogiuku… guli apsikabinus ir nenori uzmigti kad nepramiegoti tokiu nuostabiu akimirku… ir kalbi apie bet ka… apie viska… Apkabinimas Flirtas

waaaau…

man patinka naktinaii pasnekesiai ir nesvarbu su ku,svarbiausia rasti bendra kalba Taipo kalbetis patinka turbut apir praejusias dienas,bet ir kiti pasnekesiai yra faini Taip

jei širdutė turėtų tokią artimą sielą,su kuria būtų įdomūs ir šiaip linksmi pašnekesiai,tai būtų cool,bet kai tokios nėra… Liūdnas…tada liūdna…

tokie pasnekesiai visda labai malonoos Drovussiu best friend’e visada gali apie bet ka pasneket…pakvailiot… o su mylimu zmoguciu…atrodo galetum sneket kad ir visa nakti…kol kuris nors neuzmiega… po tokiu kalbu,svajoniu kartu visada skaniai miegasi Flirtasuch…jau velu tai gal reik eit ieskotis su kuo smagiai papliurpus nakti… Bučkisgal bus norinciu?? Myliu

ūūūū… nerealus jausmas Mirkt daug smagiau būna pašnekesiai naktį Taip o kalba priklauso nuo pašnekovo;] Širdis~

kazkaip vakarais smagu prisiminti,teip pat pasvajoti apie tai, kas bus…smagu juoktis, ziureti y zvaigzdes ir kai jos krenta sugalvoti nora, smagu ziureti kaip leidzias saule ir pasakyti kad teip gera kad mano Širdis salia manes… Girtaskartais tokiu magisku momentu net nesinori gadint zodzeis… Drovus

oox tokie pashnekesiukay geriz Girtas Myliu Apkabinimasniam Niam niam diewinu tokiuz, Tūsas tada kalbi apie wiska ish wisoz Širdis, dazhni wasara kaj paz mane sode miega drawgeaz Apkabinimas Moteris ten tox namukaz eera ir wirsh pirtiez kambariukaz tey kike ten kalbu palikta Drovus Girtas~ bet dazhnay ir kitayz metu lajkayz tokiuz rengiam ir naktimiz pliurpam apie wiska Laimingas Taurėfantastishka, Girtas~

Na nežinauų nelabai man tie naktiniai pašnekesiai yra aktualūs, nemėgstu aš svaigti apie nieką…na kartais kai atvažiuoja kokie giminės, ar pažystami, draugai tai iki paričių pašnekam, bet dažniausiai apie kažką prasmingo, o ne apie žvaigždes ir kt. nesamones… Mirkt

nuostabus jausmas,tik gaila kad senoikai pamirstas jau…nes gyvenu vienas tai nelabai nakti yr su kuo pasneketi,jie kas nakvoja pas mane arba as pas ka tai tik todel kad prisigeriam ir vairuot negalim tad reikia miegoti,bet manau gal kadarnors vel su kuom pasisnekesiu apie viska visa nakti Šypsena

kaaaaa?;]

mhmmm… apie viska Cha cha

Megstu ~ Myliu~ Galbut net diewinu ~ Myliu~ Kazhkaip nakty,kad ir kalbedamiesi mirce zmones kazkokie atwiresni buna,galima nuosirdziau pakalbeti,labai daug ka ishsiaishkinti ~ Žvaigždė~

uj… naktiniai pasnekesiai yra Gerai… tada buna jaukiausia… neswarbu shape su kuo… kad tik prie Širdis zmogeliukas butu… labaij faijna paatwirauti… Cha cha

Sneket patinka, isklausyt galiu bet atvirauti … Ne

as nakty geriau pamiegosiu, nei bendrausiu ten apie beleka… Taip

Jie gal ir gerai…bet baigiasi tuo,kad vaikstai visa diena,su maisais po akim Cha cha

… mmm… pasishneketi naktim yra geris Taip ir manau nra svarbu apie ka… svarbu su kuom Myliu nes jei zhmogiukas tikraj fajnas… temu tikraj atsiras… o shneketi taj smagewsia tol kol akys dar lajkosi nesimerkdamos Angelas~~~