Nakti miegu su juo :)*

Nakti miegu su juo :)*

O ka dar veikiat? Klasta

Only miegam Šypsena Drovus Šypsena

Turiu lygiai toki pati Mirkt mielas meshkis Drovus

RImtai? Šypsena Kaip fainai Šypsena Gal irgi dovanu gavai? Liežuvis

Agha Mirkt dovanu gavau nuo ex savo Mirkt pavadinau Meta Meskinija Juokiasi siaip tai laabai mielas meskinas Cha cha Tik as su juo vienoj lovoj netelpu Cha cha

Cha cha As irgi sakau, kad cia panele Cha cha O visi man aiskina, kad cia meskinas Cha cha KOlei kas dar be vardo Nekaltas Šypsena

i lova siti daro Juokiasi (juokauju)

Negi ir man dabar visų su kuriais miegu nuotraukas rodyti? .-)) nepagirsiu nes nuotraukų su žaislais nemėgstu.

mano gimtadienis irgi buvo neseniai. ir irgi gavau meskina tokio dydzio tik truputuka kitoky Cha cha Drovus

kad jis net by.bio neturi, tai ka tu su juo veiki ?

mielas meskutis,as ir tokio noriu Apkabinimas

2good4you , Cha cha Liežuvis Saujasermuksniu , Tau niekas girti ir neliepia, o foto dek su kuo tu tik nori. IR jei neturi ka pasakyti, tai gal is vis geriau patylek Mirkt Dekui erweliina* , Šypsena Chea Mirkt Meskiai valdo Šypsena fatun , Gal gali patylet? KAzkaip man rodos neturi ka pasakyt ir nori nusisneket… Vargsiukas, gaila man Taves ir Tavo intelekto… Nekaltas beribe , Apkabinimas Mghm… Mieliakas Mirkt

ir kam taip piktai, mieloji? .-) jeigu jau yra komentaras reiškia juo kažkas buvo norėta pasakyti.

ozkute, noriu rasau noriu ne, dar cia nuopisa man pis prota Juokiasi o vietoj gailescio man, puoselek grozy sau Nekaltas

Aš turiu gražesnį meškiną (: O šiaip ft visai nieko. ;>

ne su tuo miegi su kuo reikia Mirkt

miegok su manim geriau! Piktas

Gerai Tūsas

Mano grazesnis Be be be