nais one 2
nepatinka.
Anamija o man gražu. Sudaro labai gerą tvarkingumo įspūdį. Bent jau kairioji ft ypač;]
man tai ta dar pirma foto ;kur bicas baltai apsirenges tai gal dar ir nieko nu bet antroje tai
ta maike islindus net nz kas ten ar tikrai maike. nu tikrai nesudaro tvarkingumo ispudzio
tas rožinis variantas - ne, ačiū. o va dešinįjį tai užskaitau.
visai nieko, nors man visai kitos vyru stilius patinka baltasis variantas tikrai tvarkingai atrodo, kitas derinys gal kiek per spalvingas, mergaitiskas net
Man apskritai patinka kaip Kanye West rengiasi
ritpeliukas aha, nepastebėjau tos ‘maikės’, nors ten ala diržas [?] sakyčiau įvertas to galėtų nebūt. erica man irgi įvairus vyriškas stilius patinka. priklausomai nuo situacijos/aplinkybių;]
O blemba kaip nesiociau ta ruzava megstuka
ToOTia na pirmas variantas nepatinka del tos rozines spalvos, kai vaikinai apsirengia roziniais drabuziais na mano akimis nieko baisiau ir but negali tik pukuotos uodegytes iki pilno komplekto truksta, o antrasis variantas per daug ryskus, per daug spalvingas kitaip sakant vaivorykste, o dar tas Zvagulinis svarkas + nelabai tvarkingai atrodo tie islinde marskiniai.
Cia tai fenomenas, nera daugiau jauciu reperiu kur rengiasi kaip baltieji…
negrazu
Gintasz^ labai panašus, tik tamsesnių spalvų nesenai buvo “aprangoje”, pirko mano buvęs berniokas;] gražiai atrodė prie džinsiukų supah dupah. Anamija o pas mano tėvą yra megztukas, tamsiai rudas ir šviesiai rožinės juostos. Nu man žiauriai gražu. O tėtis nė už ką neprimena berniuko saldianiuko, kaip tik vyriškas, dvimetrinis toks;]]] nžnau,. man suderinus, ši spalva
tik ne per duag. o dėl tų išlindusių marškinių, ar kas ten po galais
tai ir aš vėliau tik pamačiau;] ten tai jau
ToOTia turiu panasu ruzava grizuota o toki rombini maciau ir ZAROJ
Gintasz^ aš tai pati pamišus dėl rombų… ;]
Italijoj dabar tokie megztukai ant bangos, beveik visose drabuziu parduotuvese galima rast Man asmeniskai laaabai grazu vyriski megztiniai rombais, o rozine spalva irgi cool
F_A kiek žinau, rombai jau klasika vadinami ;] Jie vis kaskart ateina į madą;]
kanye o man taip dzin…kartu ir mamos vaikelis ir toks …nu tooks atrodo