Naguciai
Ar jums patinka, kai moters ranku naguciai yra ilgi? O tai isauginau ilgus nagucius. O jie man trukdo spausdinti O dabar galvoju,gal, del grozio pakenteti
nu man ir taip ir taip gerai
Kuomet optimalaus ilgio tai grazu.
jo pora metru naguciai
mano buvo ilgi…bet tikrai nelabai patogu…bet jei lavbai graziai uzlaikyti ir sutvarkyti tai laaaabai koteriska…
Niu, o paskui mane su jais ir sudraskysi Jau ir taip kaip shuniukas kanzdiojiesi…tai dar ir draskaisikaip kate…
man patinka ilgi nagai ,bet negaliu ju turet.siaip ir turi pas pana buti ilgi ,ne taip ,kaip pas bicus
Zinoma pritariu tam dalyku, tai nedgi gundanchiai atrodo…na, kai kam…Merginoms tik labai sunku juos ishlaikyti, ar kitaip pasakius ishsaugoti…Jie wis luzta ir luzta…
vienom graziai atrodo, kitom nelabai… jei pas tave grazus, tai nesiok i sveikata
labai grazu ,kai sutvarkyti naguciai yra … bet man nevisuomet pavyksta juos ilgus ishlaikyt-vienas apsilankymas bowling’e ir basta rhymes
O kam tau ilgi nagai,kad kam nors snukį išart?
grozis reikalauja auku
Veinprasmishkai - nepatinka. Tai tikrai nera grazhu (mano subjektyvia nuomone), be to tai trukdo paciai mergytei. Dar blogiau, jei kabinami akrilai etc. del kuriu tenka nagus slifuoti, slifuoti ir slifuoti, kol ish nagu lieka tik ju siluetas. Lenktas sintetikos gabalas ant pirshtu tikrai manes nezavi. O kai tas sintetikos gabalas nuktinta - lieka plonas dengiamasis sluoksnelis, kuis kazkada vadinosi nagais. Patikekit - ne vieno bachuro tai nevilioja. Na, jei savi naguciai ilgi uzauga - velniai jau nemate - gali buti. Bet, kad tai patiktu - tikrai ne. Jei jau negalit be ilgu nagu - tiek jau to, mylesim jus ir su tokiais, bet jei galit ir be ju - tris kartu valio jums, mielosios!
Man asmeniskai tas visikai nesvarbu…
na as nuejau y kirpykla kirptis, o ten jauna tokia simpatiska kokiu 22-23 metu kirpeja. ziuriu jos ilgi nagai, ir galvoju ar jai tie nagai netrukdo kirpti ar siaip kur
man taio grazu ilgi nagai…ypac jei jie tvarkingi…