Nacionalinio pavasariavimo įpatumai... Ar jau?

Nacionalinio pavasariavimo įpatumai… LiežuvisLiežuvis Ar jau?

Ar jau prabudo širdyje pavasaris? Šypsena
Ar jaučiat kaip bunda širdis(ir ne tik)? Šypsena

Savikalba,
Kubikas Apkabinimas

…Jau Po Truputi Truputi Praeina Ta Pavasario Depresija Ir Prasides…MoRcIuSŽvaigždėCha cha

jo, jau jauciu kad pavasaris… nes oras siltas… deja tik del to Žliumbia

kad jau lyg ir praejoNekaltas

Jau seniai mano gyvenime pavasaris Cha chaNiam niamŽvaigždė~~

Niuz pas mane pavasaris tai jau senokai prasidejo… Nuo tada kai tik saule bent truputy silciau pradejo kaitint ir kai reikejo {aciu dievui} numest striuke… nes KARSHTA Cha cha

Nu nera karsta dar tiek Šypsena

zhinot, man tas pavasaris nerealiai gerai prasidejo!!! Gerai tikiuosi tiap ir toliau bus Taip

Pas mane sirdyje jau vasara Cha cha

Ateina praeina, visaip Cha cha

jauciu ir net labai stipriai Tūsas Tūsas

na pas mane sirduej jau senokai pavasaris…tik saule labiau sildyt pradejo,drugeliai pirmi pasirode ir iskart smagiau gyvent…wis dazniau mano weide pawasariska sypsena LaimingasLaimingasLaimingas

aga jauciuŠypsenaLiežuvis

širdy kaip širdy bet stogas važiuot ir čerpes krist tikrai pradėjoJuokiasiJuokiasi!!!nuotaikos kartais net vasarinės, bet mokykla neleidže per dauk užsimiršti…Liežuvisbrrr

zinoma, pavasaris jau!!!

Pasiziurekit pro langa!!! Jau beveik visi medziai suzaliavo…Laimingas Zalia…mmmmm… grazu…Šypsena Nebereikia rengtis daug siltu drabuziu…Mirkt O kai toks nuostabus oras tai ir sirdute jaucia,kad neuzilgo ateis vasarele…Liežuvis

Ugu!!!Laimingas

seniaj jau…GirtasMyliu

Man kazkodel susidare vaizdas, kad pavasaris bunda visose kuno dalyse isskyrus sirdi…NekaltasCha cha

Lauke jau senaj pavasarisGirtasMirktGerai bet sirdy…Nekaltas…kazin…Mirkt