NA tai kas geriau AMD 1.7XP ar INTEL P4 1.7
Tai kuris is ju geresnis namu kompiuteriui skaiciuojant kaina,greiti,updaita
as visalaik uz amd. kaina,greitis.tik neperkaitink.
jau 2 sudeginau. be radiatoriaus tik 1s ir ismest gali.
Jei kaina tai AMD, del greicio nejausi skirtumo ar ten bus AMD ar INTEL.
updaita - o ka shituo norejai pasaskyt? Upgrade gal? Tada jokio skirtumo, vistiek kai nauja pc pirksi viskas bus pasikeite.
aisq amd
jei kalbi apie 1700+ athlon xp ir p4 1700 tai aishq, kad AMD. Nes visu pirma kaina ir dar galia… Na bet jei turi per daug pinigu tai gali imt Intel. Patikek nepasigailesi, o del aushinimo, tai chia tik prietarai. Man buvo nukrites ir… nieko!!! Tiesiog motina blokavo proco paleidima ir visas
P.S. Bukit zhmonies nepradekit daryt fleimo ba jau uzhkniso tokio tipo…
taigi kaip tycia man vakar buvo bairis, is savo ijunkto kompo istraukinejau cdroma ir pamirsau istraukt audio laida tai bl kaip plesiau tai nupleciau net cooleri nuo proco, kaip ir sakiau kompas tada buvo ijungtas, procas amd atlonas 1 ghz, buvo be ventiliatoriaus apie 10 sek, paskui pats pc issijunge. aisq as vel ji pritvirtinau cooleri ir vel va veikia kompas
2 Deivis20:
tu turbut gera motina turi
tikekimes man nesudegs naujas procas kai nusipirksiu. bet seip as ir uz amd
As blyn taip stengiuosi, o jis padla niekaip nesudega. Ka daryti?
Nesusilaikiau nuo fludo.
as tik uz amd … daug geriau nei tas intel p4… kainos ir kokybes santykiu
Dabar turiu jau trecia proca, visi amd. Ir sekantis bus amd, gal xp 2.2Ghz
Na as ir namu pc siulau tik AMD XP+ nuo 1600 iki 2200 priklausomai nuo kisenes
2 ViR2 & Deivis20
kokios motinos stabdo proco darba?
ash apie jokias motinas nekalbejau kurios stabdo proco darba Ash sakiau kurios blokuoja proco darba kai shis pradeda kaist. O shiaip, tai beveik visos naujesnes turi shia funkcija. PVZ: Shuttle, Abit ir visos kitos
Na jus vaikinai duodat aisku gerai , kad parasot kuris geresnis bet…bet,
tai daugiau panasu i snekas , na o kaip ten is tikruju tai beveik tylu . Man atrodo ,kad butu idomiau isgirsti realius ivertinimus, aisku jeigu butu imanoma . PVZ teko karta tvarkyt P4 1.7 tai Mileniume jis restartuoja per 8-15 sekundziu . Gaila nebuvo laiko daugiau ka isbandyt.
Va tokiu ir panasiu palyginimu reiktu mums visiems “REALYBE visiems REALYBE”
Siaip tai man keista kai zmones giria AMD. As pats kai pirkau kompa, nutariau pasiimti AMD proca, nes dvigubai pigiau nei Intelis kainuoja. Na, nusipirkau pradzioje 1,4 Ghz - kompas striginejo, luzinejo, proco temperatura visada budavo apie 66 laipsnius. Keite coolerius, proca, motina, tai siaip ne taip temperatura numuse, bet vis vien - apie kompo stabilu veikima net pasvajot nejo. Gerai, isidejau kai truko kantrybe 1,6 Ghz Athlon XP+ - tipo pagerintas procas, issprestos klaidos. Na, zinokit siek tiek geriau, bet vis vien graudu buvo. Tai susinervavau, pasitaupiau ir pasikeiciau skirtuma sumokejes i P4 1,7 Ghz. Na, dabar neskaitant keliu nesklandumu kompas dirba super!!! Neluzineja, isbuna neperkrautas paromis, grazu ziuret… Tik kai isidejau GeForce 4 Ti 4200 128 DDR RAM prasidejo nesklandumai kazkokie ir kompas persikraudinet pradejo. Bet jau berods sutvarkem sia problema. Ir kaip jau tikrai manau patirti didele igijes esu zaisdamas su AMD ir Intel, tai vistik pasakysiu, kad Intel yra vertas savo kainos ir patikimumo… Ir labai keista klausyti kai zmones aiskina, kad AMD geriau. Taip, jis greitesnis, bet greitumas nereiskia ir toli grazu negarantuoja stabilumo!!! O manau tai svarbiau
mano mama kai priseda prie kompo tai nesvarbu ar ten intel ar amd vistiek stabilumas dingsta staigiai
tik XP. pac abu testavau. kajn ish vis p4 reitingus musha iki 0!!!
Chia ivertinimas???! Intervalas (8 ir 15) - kraupus, o be to kas gi lygina procus pagal OS uzhsikrovimo/restartinimo laika? Duokit man SCSI diskus prie mano D850, drasiai lenktyniauchiau su xp ar p4 su paprastais IDE HDD ir dar 5.4k rpm
Realybes jus
2 Setonas’:
Ir kada gi pagaliau zhmones supras, kad kompe svarbiausia detale yra MB , o ne procas/ramas/video/what ever??
Tai teisinga tiek intel, tiek amd procu atzhvilgiu Nusiperka super duper proca ir sh motina, o po to verkia, kad tas ar anas negerai
Tiesa, perkant AMD procus, reikia ir gero coolerio, kas teisybe, tas teisybe, bet kai kainos skirtumas tarp gero ir vidutinishko koolerio tera keliolika litu, tai ne esme.
2 Wicked:
Trumpai, aishkiai ir svarbiausia - mandagiai Pagarba.