Na kur dinge...

Na kur dinge…

Na kas didziausias melagis! Kur dinge, aha, kai yra kur meluot nemeluojat.Tai skelkit kokia didziausia melagyste!

As didziausias melagis Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

Irodyk!
Juk galima pasinaudot banga ir apgaut.

o as niekad niekad nemeluoju…Aš nekaltas

As irgi niekada nemeluojiu [tikrai Cha cha nemeluojiu Cha cha]

Jau patikejau,kad nemalejuojat!

Kartais pasitaiko!

Nu wa zinot ka as negeriu ir nerukau Cha cha

O aš ir vėl netyčia į BANGĄ įlindau…

niu jau dabar tikrai irodej kad meluoji Zippy!( sorry kad neparasiau klano bet man jis vistiek nieko nesakoLiežuvis)

Meluoti kartais tenka tam kad zmogus pasijustu geriu,kartais siaip ant bajerio,kartias jkai reikai uodega savo issukti.Melas jei nepiktybinis yra gerai.Padda is daugelio situaciju islipti sausam.O dabar tokss gyvenimas nesisuksi,nemeluosi nieko ir nesigaus.

Bet kartais tai jau tampa gyvenimo budu! tada jau neiseina i gera…Aš nekaltas

Kartais bunu priverstas meluot… Aš nekaltas Bet dazniausiai sakau tiesa… Mirkt

zinot, as daznai meluodavau mokytojams, aisku del namu darbu. sakydavau, kad nespejau, kad kate susirgo (nesvarbu, kad pries savaite pasveiko), kad svarbi dramos repeticija arba mociutes gimtadienis… melage esu kaip reikiant - turiu gera vaizduote ir ilga liezuvi, o ko daugiau reikia? bet neseniai atradau buda, kaip nemeluojant isisukti nuo blogo pazymio ir net blogo zodzio mokytoja nepasako! tai vat, nueini prie mokytojos, butinai nuleides/us galvyte, nudelbes/us akytes ir tyliu(butinai) balseliu pasakai:"mokytoja, as… man geda prisipazint, bet… as… as negliu jums meluot… as tikrai labai tingejau…" tda pakeli akytes, sulaikai kvepavima (kad bent kiek paraudonuotum) ir klausiamai pasiziuri i mokytoja. viskas! mokytojos pries toki sazininguma neatsilaiko ir net pagiria!

P.S nenaudoti per daznai!

na labai jau didelio melagio nematau,bet va Rally teisingai is dalies sneka.

sypt>gerasŠypsenareix pabandytŠypsenachia viskas priklauso nuo sugebejimo vaidint…

p.s tai mano 200toji zhinute!!!

Teisingai!Jei moki vaidint tai ir meluot gerai iseina Cha cha

Na na ka man cia tokio pasakyt? Hhhmmmmmm… Kai siaip tai visokios melagystes iskart lenda i galva, o dabar ne vienos negaliu sugalvot!Apakęs

…melagiui reikia tureti labai gera atminti…MirktCha chaLiežuvis