na kodel jums nepatinka storules/iai
sveiki, nors ir kaspinuotis, bet esu tolerantiskas, bet man nepatinka storeules, karta manes viena bangiete paklause, kodel jos tau nepatinka… susimasciau. paklausiau sesers, ji pasake, neestetiska, ypac, kai neprotingai rengiamasi. turet drauge storule - kodel ne, bet listi prie jos, kaip prie , nu sorry, i lova netilptum ir pan. turiu viena draugyte, tai ji kai nelaisva, tai nelendu, po to ziemos link pasimatem po puses metu - lasinukais apaugusi, bet nebuvo visai bjauru,netgi gunde, patiko ir jos pozicija: 5 kg priaugu, tada parinuos, o musu daugelis grazuoliu 0,5 kg bijo
, bet man storule, tai vis delto ne prie
. nesu manekenas ir neieskau mis pasaulis, bet storulis nesu. o gal jums kitaip?
nu kazkaip nepritariu… aisku yra skirtumas tarp nelieknos ir storules, kur pro duris netelpa, kokiu pilna JAV. jei pastarasis atvejis, tai tikrai neestetiska ir kenkia sveikatai, bet kai mergina sveria virs 60 kg ir jai jau sakoma, kad ji stora, tai AMORALU
na man tai graziau kai panele nesukarusi,… pvz manekenes kai kurios tai kaip sakoma grazi pakaba graziems rubams
o storules tai nelabai kai ypac nepriderina tam tikru dalyku prie savo problemos t.y tam tikras kuno vietas atidengiantys drabuziai(pvz lasiniais nukarusi pilva
) ir t.t
Nes siauru saligatviu negali apeiti nei is vienos nei is kitos puses…Panasiai kaip siauru keliu vaziuotu kombainas ir is paskos tu…Vat
Turiu tokią bičiulę, tai ji 48 kg sweria ir mąsto, kad l. Geros figūros,nors arba lenta arba su 3gubais liemenėliais . Bet siaip, tai nėra ko nuolaidžiaut storuliams, ypač jauniems bernams, 25 m., o būgnas jau pūpso
. Ar jau daug tie storuliai sportuoja, ypač
.
A zinai kodel storules nesportuoja? Nes jom yra kompleksas eiti i sporto sale, nes jei dar neteko pastebeti, kacialintis eina visgi kudi, netgi l.geros figuros, kad dar pabrezti privalumus… Kartais man ju gaila. Buti storu, tai buti ligoniu is dalies…
Man apie storulius patiko per kazkokia reklama komentaras kad “tikras wyras turi matyt sawo pimpala pro pilwa”
na aisku man patinka sportiskas kunas todel ir pati sportuoju nes daugumai
manau smagu kai pas mergyte nera bereikalingos mases
man tai negrazu kai pilwas uzdengia dzinsu wirsu
Man atrodo būti storuliu ir nesistengti sworio numest, tai tas pats, kas nesigydyt dantų. Mes bijom pasakyt ypač mergaitei, kad neryk wisko, ir pan.,kad neįžeistume, o darom meškos paslaugą. Po 10 m. Ji bus praradusi tiek sweikatos, susigadins , net jei susiras
, bus jai sunku gimdyt ir pan. Man storumas asocijuojas su liga, o ji dažnai ji dėl žmogaus walios stokos. Negalima tyčiotis iš ligonių, bet jei sakom:mesk rūkyt, tai sakykim ir mesk sworį
.
Jauni storuliai tai dar ne taip baisu, kaip storos bobos, kurios savo uzpakaliais uzkisa visus praejimus, ypac nervina parduotuvej arba viesajam transporte
Storules daug suvalgo. Todel sunku buna juos išlaikyti.
o tai tipo is atsilenkimu ir koju pakilnojimo namie tai naudos negali but? arba pasokinejimo kokio? nesamone, kas tikrai nores, tas ras iseiti . yra tiesiog tingejimas, kantrybes stoka ir t.t.
storulius dar galima pakest, nu bet jau
…
Man storuliai irgi nepatinka Apkūnūs tai tinka
Truksta valios mergiotem!
Visai stori zmones nepatinka… Bet pries apkunius neturiu nieko pries, jei jie rengiasi normaliai, nu kazkiek pridengia lasinukus, prausiasi, nes greiciau prakaituoja… kai viskas ciki su tais dalykais, tai ir neturiu nieko pries…
nu dar ziurint kaip kas supranta ta “storule/storulis”
jei mergina tvarkinga, prisižiūrinti ir jos toks kūno sudėjiams tai ką padarysi. gal ji pavyzdžiui labai nuoširdi? nepagalvoji? aišku, jei ji storėja nuo tinginiavimo ar apsileidimo, tai tada
jo aini gatve ir tiesiog pirma pamatai kad ji nuosirdi ir tik po to pastebi ka stora…nieko nesakau turejau viena klasioke stora viena grupioke stora…bl ka geri zmones buvo…alai abi numete svori po n metu…matyt buvo tolkas ka visdelto ryzosi ir rado savyje valios
kur tie balsai: temos autoriu ant lauzo ir pan.