Na kaip tas Robertas? (Kaunas)
Na va, sugalvojau "pricioske" kardinaliai pakeisti ir va, sesele yra buvusi Kaune pas Roberta, bet vis neprisiruosia tel.suieskoti. Taigi, help Kaunietes - kaip jums jis? Gal turit geresniu rekomendaciju?
Beje, kaip sako "nie othodia ot kasi" - gal galetumet parekomenduoti auskaru salona visoms kitoms kuno dalims (bambai ir pan.), kadangi tokius tezinau tik Palangoj ir Vilniuj.
Mano drauge ir kelios pazistamos pas ji kerpasi, tik kazkodel Vilniuje… Matyt, jis toks migruojantis elementas Kiek girdejau atsiliepimu, visos labai patenkintos
Buktais jau taip stebuklingai nutaiko pagal veido forma, stiliu ir taip toliau, kad paskui kirptis tik pas ji ir nori
apie Kauną nežinau. O va Vilniuj - taip.
as turiu kirpeja labai miela moteriskaite bet ji jokiam salone nedirba, namie turi kabineta. jos namai prie akluju kombinato sankryzos. kerpa neblogai, sukuosenas daro ypac gerai ir moku nedaug
mergelka, čia Vilniuj?
Gal šitas?
Kirpėjas Robertas
Sąjungos aikštė 6-10, Kaunas
tel. 8-37 361687
Grožio studija “Pažvelk kitaip”
Linkėjimai visažistei Ingai
Labai aciu uz tokia tikslia informacija. Tikiuosi, pasinaudosiu ir busiu patenkinta. Priklauso virtualus
.
Į sveikatą
Na va, visiems noriu pasigirti - buvau pas Roberta ir galiu ji rekomenduoti kaip auksiniu ranku meistra - nieko beveik sakyti nereikejo, bet maniskis pamates mane vos is klumpiu neisvirto, o ir as pati po jo ranku darbo tokia grazuole pasijauciau, kad net i mises iskart galejau eiti. Na tiesa sakant negaliu atisdziaugti - pasijauciau tokia iskirtine - siulau ir jums, jei norit ko nors paprasto ir kartu ipatingo.
heheh prajuokinot , taip sugebejimu jis turi bet jus mielosios visas varo pagal sablona:.
Tai sakau is patirties mano zmona kirposi pas ji ir kelios zmonos bendradarbes, hhehe labai gaila bet visas nudaze tom paciom smaiksciom spalvom, zodziu gal atrodo kazkaip idomu, jeijis kiekvienai individualiai darytu bet varo bicas kaip konvejeriu
50cc
kerturratum
Kas cia dzipas???
zazazazazazazai mashinos ant posukjo virsta galvoji shitas atejas ant greicjo neapvirs ?
Nifiga nesuprantu kaip ta priekimi rata sukineja,atrodo kad prieki galine sake.
noreciau ash ji pamatyt kaip ant priekinio rato stabdo
Is stiliaus ka radau Savartyne is to ir surinkau
LUXOR jai nematai papildomi ratukai yra kad nenuvirstu
nu nx o ka darit ei apvirs krana reiktu kvest