Na gerai - ir as noriu susipazint......

Na gerai - ir as noriu susipazint…

Tei va naudojuos sio forumo teikiamais privalumais. Noriu susipazinti su simpatiska, paprasta ir linksma panele. Is Vilnius.Mirkt

o kodel is kauno negalima?

na noret tai nieks gi nedraudziaLiežuvisCha cha

Taj as dideliu vilciu ir nededu, bet pameginti gi galima…

Sudalyvauk Bangos gimtadienyje Karolinoje, turetu pasisekt Šypsena

jioGerai ten ne tik galbut rasi sau pora, bet ir su begale bangieciu susipazinsiCha chaCha cha

Whatever, gal ir apsilankysiu, va kad su tavim susipazhintMirkt

ateik-susipazinsim.as labai pasistengsiu sudalyvaut Šypsena

Labas Labas Labas

pala, o kodel jus tokie ziaurus…yra tu 'normaliu’merginu, tik va nedaugelis gali rasyt i tokius pokalbius. tikrosioms fifoms juk tai ne lygis…

o as tokio ju mastymo nesuprantu…

ko cia mirgaliniesi kaip kaledu egluteNekaltasLiežuvisCha cha

koks skirtumas kur ar kaip susipazisti… miela kai netiketai imi ir atrandi tai ko ieskojai kazkur…kitur nei visi kiti…Šypsena dazyta marga blondinuke tinka?Flirtas Juokiasi tuomet malonu susipazinti…Mirkt

mes ziaurus, so what?Nekaltas

"ziaurus", kad sakot jog nera normaliu merginu, visos arba siokios arba tokios ir t.t. izeist nieko nenorejau…Nekaltas

kad tu pastebetum Cha cha

110%pritariu, man irgi ziauriai patinka netiketumai, jei nesusirasi poros, gali susirast geru darugu tai irgi neblogai,

O dazyta marga blondine tinka!!!

Labas

O nieks nesake kad normaliu merginu ner, taciau mano subjektyviu pastebejimu, simpatiskos ir linksmos paneles su kuriom yra apie ka kalbet tampa ‘nykstancia rusim’, o va visokios fyfackos, kurios ziuri i tavo ratus ir pinigine dygsta kaip grybai po lietaus

Tokia vat ta mano nuomone

gal ir nykstanti, bet tikrai neisnykusi…tereikia zinot kur ieskot…Mirkt

gal ir nykstanti, bet tikrai neisnykusi…tereikia zinot kur ieskot…Mirkt

[/quote]

Na tai apsviesk kur cia ieskot?!