Na gerai ,as vesiu.....

Na gerai ,as vesiu…

Nezinau…nuejau vakar i ta suknista baseina…va ir pasportavom…

ta prasme pasportavai…tai prisigerei, nukabinai nebloga skakunka, kuri neatsisake uzsukti i svecius ir dar su tavim paskakat Cha cha kalbi mislemis siandien, o as neigali siandien, ta prasme misliu neatspedinesiu, bo smegenims sanitarine diena Cha cha

oi, prisiminiau ta varliuka, toks balsas coolinis ir taip…nixachiu ja jest, nyxachiu ja spat…nu chego ty xochesh…ZANYTSA…oi, jega…ta prasme multikas jega…

Tik kur mes siam brangiam ir svariam varlinui rasime coliuke verta jo. Kove turi savo Kovina, lieka vienintele kandidate - Alyva. Tu, alyvele, gal pasirupink riesuto kevalo lovele ir miegok prie atviro lango…

Bekas jus va…na prisigeriau…o ka?Liežuvis Gaila?

A mne b divcionocku charocuju vliubitsa…

Tai as gi siulau…vilniets susitikim…Tikrai neprievartausiu…na nezinau…Kove tu per daug toli…nors jei ka atvaziuosiu…exxxxo o vyras ka?

Rytoj aš būsiu labai arti Tavęs, branguti, o vyras bus labai toli.Mirkt
dinges rašė:
======Kove tu per daug toli…nors jei ka atvaziuosiu…exxxxo o vyras ka?

stai prie ko priveda meditacija…Apakęs

Coliuke irgi nebuvo sutverta vedyboms, kol nesutiko elfo. Ims ir pasirodys, kad Dinges labiau panasus i elfa nei i varlina…

alyva rašė:

Tauskalyte, kad as i coliuke net nepanasi, kur ten jau prie atviro lango kevale miegoti…ir is viso, kas cia per vedybos gali buti…as nesutverta vedybiniam gyvenimui, xexexe…

Gal sostineje busi?

kovė rašė:

Rytoj aš būsiu labai arti Tavęs, branguti, o vyras bus labai toli.Mirkt

dinges rašė:

Kaip man salta be taves ,kaip man salta…

dinges,gal tave cia po vakarykscio purto?Cha cha

dinges rašė:

Na davai siandiewn,…ar ka?

cia mums trims siulai…ar ka?Cha cha

na i pati Vilniaus krasta ne, alia i ta buvusia Lenino aikste, tai mums su Tauskalyte net labai tinka…

Jūs man savo tel .parašykit( į privatą ar el. paštą) , paskambinsiu, nes nelabai aišku kada busiu laisva. Manau kad pietautauti kolegos nesives, tai 12-13 val.būsiu laisva.

na va, zmogus ardesi nuo pat ankstyvaus ryto…viename forume nusprende vesti, kitame patapo sex gigantu ir zadejo nenuvilti merginu, kol galop pavargo ir smigo, bent jau virtualiai Cha chaCha chaCha cha