N3650 ir n7650 erzilu turetojams
Siulau vienitis ir keistis info,softas,games,rupimi klausimai.Kurie neturit siu mob. Nesikiskit plz. Nes nezinodami daznai nusisndkat.Aciu uz supratima
Nu pasmane 7650. Blin padekit nusipirkt infroreda pigu ir gera jau du sudeginau.
Ish kur gavot programa ant 3650 kad filmuoti butu galima ilgiau???
Ir kai jus siunchiat programa ish interneto (per tel) ar rodo kiek liko dar siusti ir tipo kiek uzhima, nes pas mane tai nieko nerodo tik po
kiek laiko ishmeta lentele AR INSTALIUOTI?
Per mywap pajiesko camrec. ten ir ***** bet gali filmuot betkokio ilgio filmukus o siaip is pc reik kociot nes bite leidzia atsisiusti tik iki 140kb per wapa.
Arhis su tuo siumtimu is wap taip ir turi but cia ne kompas=]
Net minties nekilo per wap’a ieskoti ar pustis softo. Susirandi inete ko reikia, perskaitai atsiliepimus, atsipumpuoji *.SYS failus ir instaliuoji i telefona. Kompe tai lieka, ir jei reikes gali dar karta instaliuoti. Greita ir patogu.
Gal ne taip jungi? As savojo irgi vos nesudeginau-ikaito bet isjunkt laiku spejau! O dabar veikia be problemu Pas mane Hama firmos IR
ar wav muzikeles ant 3650 galima klausyt be laisvu ranku irangos?
Ar visiem normaliai infra jungiasi? Man tik failus siuncia ir priema,bet kompo duomenu neina sujungt.Be to gal kas zino gera web per pc free .Sis noskei? Pats imeskiu uz dienu i savo wapa kruva softo.Pranesiu kai bus.
Fraerokas>negavai i privata nuo manes zinutes?Butinai paskaityk.
Legion:tai kad ant 7650 gali klausyt kaip nori,nemanau kad skirtumas butu ant 3650.
tai kad vapse marazmas kazkoks su tom 7650 ir 3650… bites saite paziurekit 7650 poly virs 16 garsu , o 3650 iki 16… nesamone krc negi naujesnis telefonas lewesnis???
Kokios tau ten nesamones? Man viskas veikia.Jokiu nesamoniu nekrecia
jo veikia wav tik saitu dar neradau su wav , nors su bites tuo užknisau limitu 140kb xuy normalia atsisiusi…
o kaip paziuret kas kiek uzima butent paciame telefone o ne atminties korteleje? nes mane korteleje 2760kb o kur dae 1 mb xj znaet
Tai prisirasei visokiu nesamoniu.Atminkit,kai instaliuojat softa,visko istrint po to negali.Pasilieka siuksles.Be to kas kiek laiko pratrinkit savo LOG.Nes ten pakankamai daug prisikaupia kb.
Yra geru programu, kurios rodo visus failus ir leidzia juos trinti. Pvz. FExplorer. Pasirodo, kad telefone yra net 4 diskai
kur tas failiuks sedi? ir kaip iki jo dasikast
Geriausia su Handy file programa.Paemi svaria nokia,ir palieki daug maz esancius failus.Kitus trini. O logus tai manau zinai kaip pratrint? Beje,gali suformatuot tel surinkes si koda. *#7370#. Bus kaip naujas.Tik atsimink kad viskas pradings is atminties.Beje,tel reikia pilnai but pakrovus kad jis galetu formatuotis. Tai tiek