myrkt - pyst

myrkt - pyst

snai- nanai

negalima ziopsiot net autostradoj. Cia su situo kale furai i gala. Tikriausiai - fura islindo is greitejimo juostos per naglai, o 7.5t nesitikejo. Tikiuos nezuvo. A5, Wetterau - Frankfurt M, siandien. Butu mano pusej - tureciau reikalu, nebuc spejes grizti namo Šypsena

ner diskutacijos matau Cha chanu va dar toki maciau - be bilieto bande vaziuot:part.lt/perziura/94cee0211aeb2523c7ebe12c8079e6a1876.jpgslaptazodis ab

Slapta info čia tu suo paukštuku, kad slaptažodis uždėtas? Cha cha

kaip nekaip - iskaitinis eismo ivykis. as valdziau padidinta rizikos saltini turinti daikta, Civiline Teise sako, kad turejau numatyti galima paukstzudyste. dabar seimos nariai gali prisiteisti shaibu lesalui, jei nukentejes dirbo Cha chair ismik tu man taip su snapu Cha cha

pati ideja visai nieko:auto.plius.lt/skelbimai/peugeot-407-2-0-l-sedanas-2506749.html

rafli, kokia ideja?

rafli, uzsiknisom imonej su situo pugu. Puse elktros pakeitem -pakabos irgi. Pardavem uz dyka, nes vistiek po uzkurimo puse lempuciu taip ir likdavo degt Blogai Blogai Blogai

man tie pugai tai prakutusio vadybibibininko dziaugsmas

nu ir apie p 406 daug stumimo buvo… bet draugelis jau 10metu su juo vazineja beveik, ant spidometro jau 400 tukst tai nera kazkokiu bedu, tik paskandino cia neseai, dabar traukos nebera, ir nebetvarko… siaip reiketu tokios uz lietuviska kaina masinos 10-15tukst, tai tik o tokia ir teziureciau, pagal salono dizaina, pagal isores dizaina, pagal variklio charakteristikas(2.0hdi). O ka uz 10-15 paimsi? opel vectra, ford mondeo, laguna ten kokia dar kazkas… nu vectra gan padoriai ziurisi, bet ten irgi girdejau ne fantastika su jom…

taigi slyva Šypsena ar ne?

slyva masinu megejams, o ne susisiekimo priemoniu ieskotojams. apskritai tokia marke kaip bmw,mb,audi manau prestizinis reikalas… uz 15 kazin ar paimsi 06metu bmw ar audi Šypsena o siaip kaip nebutu keista metai labai daug duoda masinai…

egzotika.lt/padangos/47960-vredestein-snowtrac_3-195-65-r15 -91t.htmlkaip sitos?

Grazios. Tinka kaina imk

pravažiuota su 407 nuo 0 iki 120 000 km. Priešui nelinkiu Šypsena Visi guoliai, 2 iš jų 2 kartus, stabdžių diskai popieriniai - 2 kartus keisti, apie elektrą nesigilinsiu - tiesiog išgirdus kompo garsinį signalą 2 dienos po “Žibinto” servizo norėdavosi plaukus nusiraut (lemputės kas 2 savaites, esp, abs, t.t.), smagratis + sankaba prie 110 000. Ir t.t. ir pan. Ir čia kalba eina apie naują mašiną, ne iš čigono, prancūzo ar dar kokio velnio. Vienas dalykas - ji buvo graži 2004 metais. Bet dabar 2012.

“Ruosta isvaziuoti i Olandija” nu bbd geras lavonelis turejo buti Gerai Cha cha

prancuzai Gerai Juokiasi Juokiasi

prancuzai - iskrypeliai

cia rimtai taip ziauriai apie pezus? nu nx tada Cha cha xebra atkalbinejat mane nenormaliai…