myliu viksas!meile baigta
Pirmiausiaji pakviest pasivaiksciot ar i kabaka, kad liktumete vieni. Ir pasakyt, kad tau sunku but jo drauge , nes myli ji
pasikviesk ji kurnors susitikt… nesvarbu kur ir tiesiai šviesiai pasakyk kad jis tau ne tik draugas. kad tu jį myli.Vaikinas tikrai padėkos tau už atvirumą…
nu cia jau ar isdrysi ar ne,ne mums sprest,ne mes turim pasakyt o tu pati… taip kad galvok,ir tai pasakyt yra siaip visai nesunku…
tai parashyk man tiesiog pvz privacia zinute jei prie visu nenori, as suprasiu
nu jei tu drauge jo… taj tiesiog kai kalbesites… busit dviese… imk ir pasakyk… "o zinai ka? as tave myliu…" viskas
pritariu pirmosioms nuomonems
sekmes mergyt
as uz tave
mylek kajp mylejaj, gyvenk kajp gyvenaj… na bet jej nori taj sakyk… ish tikruju fajna butu jej ishdrystum taj padaryti sekmes!
Na gal tiesei nesakyk kad myli… dar nudegsi… Pasakyk kaip nors pvz." O zinai as galvoju kad is musu gali iseiti nebloga pora" "Tu man patinki ne tik kaip draugas" "Man senai patinka vienas vaikinas, jis su manimi bendrauja, kalbasi, susitinkame vos nekiekviena diena, ir siandien susitikome 18val."(laika turi sakyti ta kada tu su juo susitikai) taip jis supras kad tu kalbi apie ji Sekmes zujka
myliu…nuostabus zodis…na bet taip iskart pasakeet jy kazkajp nzn… sejp reiketu is pradziu draugyste pasiulyt…na po to jau kai artimew susipazinsit tai…ir visko gali boot
good luck!
uj sunku su ta meile… bet pirmyn mazhut
Susitik su juo… pasivaiksciokit pasikalbekit… ir as tikrai uz ta nuomone kad reikia pasakyt… teisybe visuomet geriausia… o pasakyt ka… niu kazkas pasake auksine minty "as myliu tave ne vien tik kaip drauga…" niu patarimu jau daugybe… ir padrasinimu… laikas veikti…
sekmiukes…
kad ir kas benutiktu nenusimink…
sultana rašė:
Pirmiausiaji pakviest pasivaiksciot ar i kabaka, kad liktumete vieni. Ir pasakyt, kad tau sunku but jo drauge , nes myli ji
ish patirties zn?
geriau negadink tarpusavio santykiu ir nieko neakyk
Tai sveikinam sia proga…
nueik ir pasakyk tiesiai sviesiai kad tu ji myli ir negali be jo gyvent
oj nzn nzn
sultana rašė:
niekaip neišdrįsčiau…
shrnz rašė:
tai parashyk man tiesiog pvz privacia zinute jei prie visu nenori, as suprasiu
butinai!
WaNiLe rašė:
mylek kajp mylejaj, gyvenk kajp gyvenaj… na bet jej nori taj sakyk… ish tikruju fajna butu jej ishdrystum taj padarytisekmes!
na labaj jus tikites! maciau jau ji siandien tas jausmas tikrai
numirti galeciau del jo!as jam tai pasakysiu
!!
Pauliukasz rašė:
myliu…nuostabus zodis…na bet taip iskart pasakeet jy kazkajp nzn…sejp reiketu is pradziu draugyste pasiulyt…na po to jau kai artimew susipazinsit tai…ir visko gali boot
good luck!
niu bet jai as jam siulysiu draugyste tai nzn
na va kaip jus skiriates taip ir nzn ko klausyt!