Myliu savo mergyte

Myliu savo mergyte Šypsena

Myliu savo nuostabia grazia, seksualia ir visokia kitokia pacia - iausia mergyte Šypsena Ai smagu kazkaijp pasigirt, tuo nuostabiu jausmu … ar daug cia tarp jusu mylinciu, bet taijp tikrai mylinciu, o ne susizavejusiu isimylejusiu ar aistros apimtu? … nes meile tai yra visa tai ka ivardijau kartu sudejus ir dar 100 kartu daugiau … beje mano mergytes foto jau puikuojasi mano dienorastyje Liežuvis

PupytisBaisu

kam cia rupi? man tai vienodai sviecia… nu bet pazesiu, kas ten per pyrago gabalas… poto ivertinimus ir ispudzius pateiksiu…

pana kaip pana…

niu … mano mergyte … pati paciausia … as gi neprasau ivertinti, as tik pasiulau paziuret jei smalsu ir siaip as noriu pasidalint tuo ka jauciu ir suzinoti, ar zmones myli ar ju daug ir t.t. anyway - komentarai visada priimamai - never mind ar jie teigiami ar neigiami Šypsena

Baisu

Pupytis lucky u, nekreipk i ja demesio ji tik pavydi.

pavydi? ko?.. kazka cia nusipezejai…

Paxmelas? Šypsena

Taprasme tu rasai kam cia idomu? Na idomiau skaityt nei apie tave apsivemusia. Sakyciau geriau i blevyzgas su tokiom temom eik.

jo jo…ta tavo mergyte visai linksma…ir lovoj nieko…Kanda

labai dziuagiuosi,sekmes ,
ash irgi labai myliu,labai labai savo maziukaLaimingas…todel tave suprantu…

Juokiasi Nekaltas Cha cha

Džiaugiuosi dėl tavęs pupyti Šypsena Visada ją mylėk ir būk mylimas Taip

okitus penkisJuokiasi

ai jie siap del krutumo Cha cha

tu tikrai isimylejes!!! Sveikinu!!!

Jus tinkat vienas kitamMirkt

aciu, kazkodel visi musu pazystami teip saku … niu jei sako - vadinasi teijsybe Šypsena

Baisu

sziaukis kol gali Cha cha

dziaugiuosi … labai Šypsena

Baisu