Mylimiausia knyga :)

Mylimiausia knyga :slight_smile:

is dizaino ir pavadinimo panasu, kad nei cia literatura, nei kultura…

Deja deja, matosi, neskaites sitos knygos zmogus…

Čia psichologija.

Taip. Bet dar nereiskia, kad ne literatura ar ne kultura

yra dar viena panaši į šitą. regis, “Sofijos pasaulis”. skaičiau abi, bet baisiai seniai.

Jo, yra, bet man taj jos visikai nepanasios. ir Sofijos pasaulis man kazkaip nelabaj patiko… Nežinau

aisku, kad neskaites. ir tuo patenkintas. o kam ja skaityti? labai jau kvailai atrodo.

Knyga kvajlaj atrodyti negali

Aj, vienzo. kiekvinas turi savo skoni. ir nebutina del kitokio poziurio imti ir nesamones rashineti

Skaičiau bėt man nepatiko. Per lengva pasirodė. Tiksliau…na, po “Sofijos pasaulio” sekusios tokio pobūdžio knygos visos man paliko ne itin gerą įspūdį. Bet…laisvalaikiu paskaiinėt nieko, nors knyga pasirodė labiau paaugliam tinkama Šypsena

knygos nera skonio reikalas. bet tu teisi: nera ko imti ir nesamones rasinet, o paskui jas dar isspausdinti ir isleisti su tokiu kvailu virseliu.

kodel sakai, kad knygos ne skonio reikalas? Ish verselio apie turini spresti nemanau kad vertetu. Be to, niekas juk nevercia taves jos skaityti. Nebent tau trukdo kitu zmoniu ishreiksta nuomone

tai nuomone ar skonis? ar supranti, kad tai skirtingi dalykai? vat kai remiesi skoniu, sitaip tragiskai ir baigiasi. o kuo cia deti verseliai? pasakysiu kas yra skonio reikalas: tai patinka verseliai. o man karvutes.