Mylėtis su viena, galvoti apie kitą…
Jei vaikinas mylisi su savo mergina, taciau tuo metu galvoja apie kita, tai kuria is ju jis myli?
mylisi tada vienas…
myletis ir myleti - du skirtingi dalykai vis tik
pati ir atsakei i klausima : mylisi su viena, o myli ta, paie kuria galvoja …
myletis , tei dar nereiskia myleti …
To Claudy
Bet tame ir esme, kad sako, myli savo drauge…Tai kaip cia, Bangos vyrai, atsakykit, kaip taip gali buti …?
Vyrams meluoti moteriai, o ypač apie tokį nesuprantamą dalyką kaipo meilė, yra labai lengva, paprasta ir reikalinga kaip kvėpuoti. Aišku visa tai vyksta iki tol, kol nesibaigia procesas - mylėtis
Kodel Jus manot, kad vienu metu negalima myleti dvieju moteru? Cia as klausiu apie meile o ne apie mylejimasi.
Visad Valkatai.:
Pilnai tikiu, kad galima myleti iskart 2 zmones. Bet siuo atveju turbut abiems meile yra pavirsutiniska.
AR TIKIT , KAD GALIMA MYLETI TIK VIENA ZMOGU VISA GYVENIMA?
Kaip kam… Kiekvienam - skirtingai…
flingute, tu neteisi. Buna visokiausiu situaciju. Jei motera, su kuria myliesi pasyvi - gali visokiu minciu lysti i galva. Ir meile cia nei padeda nei kenkia. Jei motera aktyvi, uzdeganti - praktiskai nera sansu tuo metu galvoti apie ka nors kita.
Aciu, VisadaValkata, nes man gyvenime taip dar nera buve, kad galvociau apie kita…Reiskia…
mm…nežinau kaip , bet kažkur girdėjau, kad
myli tik kartą gyvenime…
Myletis galima su bet kiek moteroo… Tik ar nuo to bus geriau. Kitas dalykas yra tas, kad kartaijs reijkia pagalvoti apie tai ka tu blogo daraij jeigu Bachuras galvoja apie kitas, netgi tada kaij mylisi su tavimi…
vaikinai myli akimis, o merginos - ausimis … simple
svieju moteru myleti reikskia nei voenos .
ta, apie kuria galvoja
Viena diena mano geras draugas sukure stai sita tema mano vardu:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/133281.223-=(208217467
Gali paskaityti zmoniu mintis i savo klausima.
Galiu pasakyti, kad kazkada as pati netikejau, kad meile gali buti amzina ir kad ji is vis egzistuoja. Kazkada…
Totalus "briedas" kazkoks. Man atrodo, kad jis ne vienos is jusu nemyli, o tik isnaudoja ir tave ir ta kita
O ka jei tos kuria myli niekada nepasieksi,is vis nesimyleti?