Myleti galima tik nuosirdu zmogu.

Myleti galima tik nuosirdu zmogu.

Nuosirdumas suteikia meiliai prasmes, ir …

O kas salygoja nuoshirduma? Ar tik ne pasitikejimas? Jei nori, kad mergina ar vaikinas butu nuoshirdi/us su tavimi, turi uztikrinti, kad ji/jis tavimi negaletu abejoti. Stai ir viskas Šypsena

myleti galima bet ka, ti pirma reikia suvokti kas yra ta meile. Kol klaidingai suvoki meiles savoka, manai, kad myli, o po to suvoki kad tai buvo netiesa:/

kekvienas mylim,tik tameilei kiekvienam objektui kitokia,o siaip as manau kad meiles nera,yra tik susizavejimas,prieraisumas ir t.t. as turiu drauga tai nepamanykit kad esu kokia tai zmogysta nusivylusi gevenimu ir todel netikinti meile… Šypsena

Nuosirdumas tai dar neviskas,nes jis gali tau nepatikti,kartais reikia slepti pasaptis ir visi ju turi Nustebęs

jo, myleti galima tik save :slight_smile:

nuffin :slight_smile:

hem… nepagvaw o ka cia rasyt rejkia… Aš nekaltas nebutinaj myleti galima nuosirdu zmogu… Cha cha

myli ir chamus ir melagius. meile yra akla …

chia tai normaliai suskelei.
tikra tiesa.
na neturiu ka pridurti Šypsena

kai gerbi ta zmogu, tai esi jam ir nuosirdi ir atvira…Paprasciausiai tada juo gali pasitiketi bet kokioje situacijoje…Taip, meile akla, nezinau su kuom susipazysti…bet siaip myleti yra nuostabuŠypsena

Myliu

misssy ko tu man aiskini ??? ka noriu ta darau… pati nebeturi ka apie savo jadze parasyt jau mane komentuoji… kiek noresiu tiek ir rasysiu… jei tu zn mano nuomone nerejskia kad visi zino… ir isvis ce gali nevajzduot kietos… bu nesigauna tau… misssy as ne tavo mados, tu tik dedi janes fotkes… ir daugiau nieko negali pasakyt kaip tik tai kad ji grazi…cia perlu rejk tau o ne man… Juokiasisuomme Gerai Taip Cha cha peace Gėlė

misssy >> ir kas ish to ??? Juokiasi Jej ne tie kirpejej, stilistaj ir wisazhistaj, ji butu paprasta kajmo Jadze… Juokiasi O jej ne irashu studija, kuri padaro jos balsa “grazhu” (jej jis kam nors grazhus… Juokiasi Nes man taj ne Ne), taj… Ka zhinaw… Butu Jadze ir wiskas… Juokiasi Juokiasi Juokiasi

suomme>> bet uztat turi dyyyydelia kirpeju,stilistu,visazistu,ir t.t. palyda +gera fotografa ir labai gera irasu studija kurie jos balsa grazu padaro

Tajgi kad Taip Laimingas GirtasPeace Girtas Gėlė Apkabinimas

carotte>> siaip galetum ir nekomentuot jenytes nuotrauku nes ir taip tavo nuomone visi zinom nebent tu tik del perlu cia taip…

neblogaij cia atrodo Taip

Meygan tu nuejus y baznycia DJ LOPEz melstumeis ??? wow Apakęs matosi kad baznycioj nebuvus… ir nzn ka rejskia malda Kanda visai gedos neturi !!! bent neprisipazintum…

carotte > Kiekvienoj nuotraukoj savo maldelia parasai tai gal nepamirsk amen JuokiasiGrazute Myliu