Muzikos klubo moderatoriai
Visu pirma, nesvarbu kad as parases tik 2 zinutes. Tai neesme. I muzikos kluba uzlekiu daznai ir apziuriu situacija, paskaitineju… Ten yra praktiskai vienas moderatorius - Clandestino… Antroji - Shirshe77 moderatore tokia, koks is manes rasytojas tame klube… Manau tikrai reikia treciojo moderatoriaus… Arba vietoj antrojo… O be to, savaitgaliais moderatoriai labai retai lankosi… Kaip manote?
As suradau 4 pretendentus, paziurekit ir ivertinkit:
Ritzis - uz grandiozines zinutes, ir siaip, matosi kad daznai bangoj sedi…
deFacto - tikrai protingai paraso, ir daznai savaitgaliais buna (kiek pastebejau)… tik kad kartais i "durnas" temas rasineja perdaug, tai cia jau
teibaz - pakankamai protingai atsakineja ir patarimu bei atsakymu i dainu nezinanciu klausimus yra daves… pastebejimas toks pat - savaigaliais daznai sedi…
MrFroid - irgi protingi atsakymai… tikrai gaudosi muzikos forume… yra daug +… taciau vienas minusas - jau yra moderatorius naujo forumo - kitoks pasaulis… o as manau kad butu galima turet tik viena kluba/foruma moderiaut… bet vistiek, kiek pastebejau tiktu i sias pareigas… tad - ka jus manote?
Labai tau aciu, kad mane siulini i moderatorius, ir pastebejai mane, bet as manau muzikos klubui netinku, nors beveik visa laisva laika praleidziu bangoje Yra uz mane protingesniu, geriau rasanciu (ta prasme suformuluojancius, suprantamus klausimus) ir panasiai.
[dF]
as manau, kad jeigu klube yra tvarka, nepatenkintu nera, nera ir jokio skirtumo kiek zmoniu ten moderuoja - vienas ar du.
p.s. klausimas - kuris is tu 4 isvardintu kandidatu esi Tu?
Argi nematai apie kuri parasyta daugiausia? Per neapsiziurejima net ir daugtaskiu daug panaudojau
O siaip tai… faktas, kad ten yra vienas moderatorius… kazkodel net neatrodo, kad shirshe plesytusi, kad ja is ten ismestu… nors gal ir klystu. Jeigu jai px, tai gal butu ir neblogai ka nors vietoj jos, ypac zmogus kartais uzsukantis savaitgaliais.
Ishskyrus savaitgalius… darba "Muzikos" klube vertinu 9 is 10. Su tvarka blogiau - 5 is 10. Ten darbo tikrai reiktu ideti, kad tvarka padaryt, bet… isivaizduoju kaip as pradedu mojuot vėzdu ir gaunu i kakta, ko man per akis "kitoks pasaulis"
Niu bet… Del asmenybiu as kol kas patyliu (niekad nesusimasciau), bet del 3 moderatoriaus, arba 2 pakeitimo lyg ir uz… Ka apie tai mano Shirshe?
Pastebejimas: tema sukurta tuo metu kai prasidejo muzikos klubo meetas
ech, tu… LTPatriote
dabar net geda pasidare kad pazistu tave Taciau manau, kad pastebejimas yra vykes, todel ir tavo ir MrFroid mintims apie treciojo arba antrojo naujo moderatoriaus ivedima tikrai pritariu
sakyciau kad pritariu ir kandidatams (neuzmetykit pomidorais dabar)
tik galbut tarp ju dar turetu buti itraukti bent jau dar 3-4 kandidatai
kad butu objektyviau…
teibaz ir MrFroid diskvalifikuojami is kovos del moderatoriaus vietos, nes nedalyvauja muzikos klubo meete… MrFroid diskvalifikuojamas 2 kartus, nes nera klubo narys
p.s.
patriote, gal butu logiska toki klausima iskelti muzikos forume? visgi, tai ten besilankaciu "problema" o ne bangos administracijos
o as sakyciau, kad jau leidziu sau speti kas tas per vienas sios temos autorius yra nu nu nu, vaikai. reikskites savo nickais, o ypac tokiais klausimais.
as irgi turiu minciu, bet… nejau "pakist" dazna muzikos klubo veikeja? da ims paskui jo kiti melomanai nekesti… ech…
kadangi neteko garbes pazint nei Ritzis, nei deFacto, nei MrFroid negaliu tvirtint kad tai trecias zmogus nesusijes su siais, bet tikimybe tokia yra pakankamai didele, nes kiek leidzia mano atmintis prisimint, tai internetas tik buvo prienamas kai i baraka atsikrauste… reiskia - 1 menuo… hmmm… paziurejus i zinuciu parasymo skaiciu ko gero tinku tik as
aha…… puikiai pastebeta
Su bet kuriuo jusu sprendimu del moderatoriu perrinkimo (vietoj manes, ar greta manes) as sutinku, nes bent jau siuo metu negaliu siam reikalui skirti daugiau demesio, nei skiriu
Tuoj ateis Clandestino ir nuleis LTPatriota is padangiu ant…Bangos Jeigu jiedu su Sirshe77 randa bendra kalba moderuodami, kas per problemos. Moderai neturi itikti kiekvieno skoniui, moderai palaiko tvarka klubo forume. Nebent nespeja - tuomet reikalingas dar vienas. Stebiuosi, ar ne savame klube reiktu sias problemas spresti
Panasu i pigu show
Ypac, kai chebra linksminasi, o klubo moderu nera Bangoje…
P.S. Atsirado, vienu metu su Sirshe77 raseme zinutes
aha, Shirshe bix’uose gurksnoja…
Kazkaip keista, kad tik karts nuo karto uzlekianciam ir per daug klube nesireiskianciam asmeniui parupo ten trinamu temu intensyvumas Taigi toks tera moderatoriaus darbas…
Anyway, everything is up to you
Deja… Shirshe siuo metu yra uz juru mariu, ir dusta
vienoj siltnamio temperatura prilaikancioje IC visai greta admirolo Nelsono strypo…
Kiba siandien mano ironija labai gauruota? Jau kelinta karta nepagauna
Pagauna pagauna
As zinau, kad tu zinai…