Muzika

Muzika

Nelankau, bet kazkada mokiausi pianinu groti, dabar gailiuosi, kad meciau Žliumbia

nelankaw bet butu visai nieko ismokt grot su kokiu nors instrumentu Kietas

ne.

zinokit, ta meno mokykla tajp ygriso!!! nepatariu jums jos lankyt jei esat silpnu nervu… turbut mesiu ta menuske!!!Piktas

sesis metus lankiau muzikos mokykla ir praeitaiz metaiz baigiau Šypsena labai dekoju sawo mamai kad neleido man joz mesti ir priverte uzbaigti ApkabinimasBučkis seip moku groti pianinu o mano specialybe kanklesDrovusŠypsena

Nemesk Ne Po to gailesiesi Taip Patikek, ateityje ji tikrai dar pravers Mirkt

pritariu TaipTaip

Gerai

taj kad uzduoda nepakeliamus nd… per 2 dienas mintinai ismokt kuriny kuri vos vos abiem rankom pagroji!!!
P.S. taj buvo 3 klasej!!!Piktas

man tas pats buwa…bet kaliau viska diena nakti ir visa tai atsipirko Šypsena

mna jaw atsibodo!!! per vasara norejau pailset, o uzdave 3 kurinius mintinaj… bled uzknis… Šypsena

Va cia geriausias pvz, kad tai su laiku tikrai atsipirks Mirkt

prisimenu ir as kenciau visa tai ir net praleidinedawau tas pamokas ar tiesiog ateidawau nieko neismokuz…bet paskutineis metais pries egzuz labai pasitempiau ir kai baigiau dar norejau toliau lankyt,bet tadu mano gywenima jau buwo uzvalde sokiai ir as buciau paprasciausiai nespejuz…bet manau reikia imti is gywenimo ka tik jis tau pasiulo ŠypsenaTaip

paieška, paieška Piktas

Jo, buvo tokia tema…TaipPvz.:

http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/325219.18
1-=(904883430

ne

Prie ko cia nervai? Juk daug svarbiau darbas! Taip

mano specialybe lauzyti visus fortepijonus

nu ir nx ta tema istruakei? kad pasirodyt, jog paieska moki naudotis? JuokiasiBlogai
Mildutia, nemesk jokiu budu sulios Ne tik dabar atrodo kad sh Mirkt p.s. tu gal kokioj chiurlionkej mokais? Cha cha

Turbut labai idomu, ar ne? Šypsena