muzika-nuotaika

Taip muzika-nuotaikaTaip

Kaip jos tarpusawyje suijusios jusu gyvenime.?? ar muzika jums daug ka reiskia???ka???ar ji gali jus pralinksminti??o gal atwirksciai??? ???

Muzika man - puikus būdas atsipalaiduoti. Ir šiaip su ja linksmiau gyvent.

bet ar ji tau pakeicia nuotaika…??? Drovus

muzika-nuotaika-du neatskiriami daleekai,bent jaw man!nuo muzikos priklawso mano nuotaika! Juokiasi

Man muzika nepakeicia nuotaikos, nebent ja atspindi Šypsena

Juo, muziak dazniausiai atitinka mnao nuotaika Mirkt Kartais ji pakelia nuotaika, o kartais as netgi galiu ja susigadinti klausydamasi dainu, kurios sukelia savotiskus prisiminimus… Nekaltas

kad muzika pakeltu nuotaika, taj man dar tajp nebuwo Nekaltas dazniausiai kokia nuotaika, tokia ir muzika.jej liudna, taj kokios letos dainos, jej ramu taj kox chilloutas, o jej linxma taj wisokios greitos ir siaip kul Tūsas Juokiasi Girtas

buwo jau tokiu temu Liežuvis

reiksikia daug.nekenciu muzikos, bet myliu ja;P~

pakeicia, labaipraskaidrina…tai tarsi savotiskas terapijos budas

aisku reiskia muzika kazka bet ka nzn sunku ivardinti Nekaltas

mano nuotaika ir mano mylima muzika - du neatsiejami dalykai… Cha cha vakar nakti dar karta tuo isitikinau… Cha cha

man muzika padeda atsipalaiduoti. padeda pakilti kazkur toli toli, atsiriboti… padea suprasti ivairius dalykus, pakeicia mano nuotaik… praskaidrina…suteikia terapija Cha cha D Cha chair visa tai tik vienos grupes nuopelnas

nesusije

Sunku būtų gyvent be muzikos. Nuotaikos dažniausiai nekeičia, na, nebent tam tikros dainos asociacijas su kuo nors kelia. Tada ir kinta nuotaika.

as muzikante nuo vystyklu

o taj dazniausiaj i kokia puse kinta…???i gera ar bloga…??? Nekaltas