muzika-nuotaika
Kaip jos tarpusawyje suijusios jusu gyvenime.?? ar muzika jums daug ka reiskia???ka???ar ji gali jus pralinksminti??o gal atwirksciai???
Muzika man - puikus būdas atsipalaiduoti. Ir šiaip su ja linksmiau gyvent.
bet ar ji tau pakeicia nuotaika…???
muzika-nuotaika-du neatskiriami daleekai,bent jaw man!nuo muzikos priklawso mano nuotaika!
Man muzika nepakeicia nuotaikos, nebent ja atspindi
Juo, muziak dazniausiai atitinka mnao nuotaika Kartais ji pakelia nuotaika, o kartais as netgi galiu ja susigadinti klausydamasi dainu, kurios sukelia savotiskus prisiminimus…
kad muzika pakeltu nuotaika, taj man dar tajp nebuwo dazniausiai kokia nuotaika, tokia ir muzika.jej liudna, taj kokios letos dainos, jej ramu taj kox chilloutas, o jej linxma taj wisokios greitos ir siaip kul
buwo jau tokiu temu
reiksikia daug.nekenciu muzikos, bet myliu ja;P~
pakeicia, labaipraskaidrina…tai tarsi savotiskas terapijos budas
aisku reiskia muzika kazka bet ka nzn sunku ivardinti
mano nuotaika ir mano mylima muzika - du neatsiejami dalykai… vakar nakti dar karta tuo isitikinau…
man muzika padeda atsipalaiduoti. padeda pakilti kazkur toli toli, atsiriboti… padea suprasti ivairius dalykus, pakeicia mano nuotaik… praskaidrina…suteikia terapija D
ir visa tai tik vienos grupes nuopelnas
nesusije
Sunku būtų gyvent be muzikos. Nuotaikos dažniausiai nekeičia, na, nebent tam tikros dainos asociacijas su kuo nors kelia. Tada ir kinta nuotaika.
as muzikante nuo vystyklu
o taj dazniausiaj i kokia puse kinta…???i gera ar bloga…???