Museikos
Mano vyrukai labai megsta viens su kitu pestis. man tai nepatinka. O vyras sako kad jie bachurai, ir ‘taip grudinasi plienas’. Ir dar pats eina su jais imtyniu. gal yra daugiau ‘pacifistus’ auginanciu mamu?
Pasimusa ir maniskis, bet tai dazniausiai buna bezaidziant “policininkus - samurajus” Del to as nepergyvenu, o va jei mustusi su pykciu…
tada imciausi priemoniu.
Aš namuose savo boicus stramūžinu už tas muštynes, o žmona kaip tik bubina - taip turi būti.Atseit jos pačios su seserim , būdamos mažos, žiauriai pliekdavosi ,todėl nėra ko stebėtis, kad kalasi berniukai.
mes su broliu vaikystėj tai kartais ir skaudžiai pasimušdavo… tu tėčio šlepetėm bet užaugom ir daugiau nebesimušam
Reiks auklės paklaust, ar manoji ne mušeika
Naturalu, kad vaikai musasi. Nu negi jie vienas kitam kaip suauge pasakys - sedam prie stalo ir issiaiskiname kame konflikto saknys Vietoj argumentu vaikai naudoja kumstukus
As su savo seserim pametinuke irgi nuolatos kaldavome. O tevai mums uz tai dar plius i kaili ikresdavo. O geriau butu leide iki galo issiaiskinti. Nes kai neisikisdavo - labai greitai mes ir pacios be ju pagalbos susitaikydavome.
ne į temą, bet apie vaikus
Petriukas su Maryte lipdo senį besmegenį.
Petriukas:
- bėgu namo, atsinešiu morką.
Marytė: - tai dvi paimk, dar ir nosį padarysim…
nu labai norėjau parašyt
Kai paziuriu as tuos ju zaidimus’ kas stipresnis: spaidermanas ar bleidas’, tai susidaro man ispudis kad nelabai jaucia ribas. o paskui aiskinkis, kuris pirmas pradejo
Dar ne taip seniai, as su seseria (pametinukes esam) pliekdavausi juodai … Tevai nesikisdavo-> buvo apsiprate. Be to - kiek prisimenu… musdavomes del menkiausiu smulkmenu
, tiesiog, kas nors atsitinka, uzeina ziaurus pyktis ir is karto puoli pliektis
Dabar Turiu du brolius, jie irgi pasimusa. Nezinau, galbut tai yra itvirtinimas "kas stipresnis"
, jei vienas igijes sia pozicija, kitas stengiasi ja paverzti
maniškiai, nors tarp jų yra 4.5 metų skirtumas, pliekiasi kaip pasiutę. dar nebuvo dienos, kad nesimuštų. O kalasi dėl įvairiausių priežasčių. Kažin, ar dar ilgai taip tęsis
mano vyresnysis broliukas neseniai pilnameciu tapo, o tarp broliu - 7 metu skirtumas… ir vis dar pliekiasi… nors gal ne taip daznai
Tokia perspektyva manes visai nedziugina. Ka daryt kad taip neatsitiktu?
Uzdrausti mustis ar nekreipti demesio
?
Mes su broliu irgi pliekdavomes,nors jis uz mane beveik 4 metais vyresnis.Aisku,as gaudavau i kaulus,bet nesiskusdavau niekam.Dabar gerai sutariam.Jo vaikai dabar irgi musas.Maniskiai bando,nes sunus nors vyresnis nemegejas mustis,o va mazyle dazniausiai pirma pradeda mosikuotis rankom,tai tas irgi seria atgal.
Esme ta, kad dabartinis broliu pliekimasis - tai jaunesnysis kisa subine vyresniajam, kad ispirtu mano mama turi penkis brolius, tai sake, kad situacija buvo ta pati: vyresnieji nesimusdavo -> bet jauniausias stengdavosi visaip isprovokuoti