Man aplamai kai as seno kirpimo,as negaliu sau leist turet registratoriaus
dr > tuoj bus movie naujas… ten subarikas… vilkosi… pamate, kad as pirma juosta ji lenkiu… jis per gaza… as graziai posuki… ir uzlindau (shnekjeau telefonu) ziuriu tas man tipo mirksi tai biski stabtelejus… mirkset noras dingo… atstumas tarp masinu atirado…
bet ten lengvas… pamokantis ir nepiktybinis toks buvo
Mr nebesivartyk
eilinis chamas su bulka
p.s. teke yra vaziuoti 200 …visas atsiputes (juk 200 einu )…lyg tarp kitko uzmetu aki i veidrodeli
a ten porsas jau baigia lempas sudeginti man mirksedamas
bet per I juosta neduria
Suomis nu blt nu tai as chamas… nesiginchysiu…
bet tai mudakai vistiek uzpifa
cia siap… kol suvaiksciojau… ateinu ziuriu jau susipift spejo lygioj vietoj youtube.com/watch?v=ExHe6Cqvkuk
sitas tai geras
po darbo link akro variau, mačiau, kad priekyje kamštis antroj juostoj. praskriejau pirma juosta it vėjas laukuose, žiūriu, kad velkasi su bmw kompaktu, nu toks tipinis bmw šoferis su kebabu ant galvos ir labai akylai stebi kas dedasi tuščiame kelyje priekyje visi iš galo ilgom margalina, tam px. ir bachūras nesenas
,tas į stovinčią tai geras
Idomus dalykas, kad didzioji dalis keikianciu antraeilininkus yra patys antraeilininkai, todel, kad apvaziave leciau vaziuojanti automobili negrizta i pirma eismo juosta, kuri yra tuscia. Pagal tai, kaip moko vairavimo mokyklose reikalinga sugrizti i pirma juosta, kai tarpas ziurint is akies yra daugiau nei 100 metru (aisku cia jau toks labiau teorinis dalykas, bet galima atsizvelgti).
Kai keliai bus vienodai lygus… pir.oj ir antroj eilej tada galima shneket sita tema