neapsimoka to daryti nes uz kelis bless tu gali nusipirkti nerealu ginkla, kaip as uz 2bless nusipirkau dragon sword+2 kerta kaip dragon axe bet laikai tik vienoje rankoje
as tai dabar 143lvl tik normalaus armor niekur nerandu dabar Lost Tower 3-7 kapojuosi tai visai neblogai tik kartais tenka sprukti. ir jei zinot kaip i 8lygi lost tower nueiti tai parasykit.
jo man irgi reiktu normalaus Armour, beei Helm, jeigu kas turit tai parduokit arba atiduokit, nes visi praso tik jewels ir jewels uz **** jau tie jewels mane
jaguar kaip reikia sukurti guilda DarkMu serve, krc nueinu prie Guildmaster spusteliu and jo o jis sako "Come back at lvl 100", bet kad pas mane jau 130, tai kaip sukurti ta guilda?
tai aini i http://www.muonlineforum.tk ir sone registry, bet kiek supratau registracija dirba tik 2 dienas per savaite ir tai kazkur apie 6h, tai kad reikia pataikyt uzsiregistruot
Servas—>Jega Esu su visais 350lvl su kokiais noriu sarvais ir wingais. Kada nors pameginsiu kuri nors prijunkti (nieko nezadu ,nieko negarantuoju)Tai va
as irgi siundia is pirmo karto uzsireginau ir per nepilnas 3val 35lvl pasiekeu-bet palyginus su kitais servais pastebejau kad mazeu krenta daiktai(turiu omeny sarvai ginklai) va dar radau rage of fury atrodo vadinas-kas cia per dajktas?
O as esu Mu serverio SonicMU adminas ir darau ka noriu(suo metu zaidziu normaliai DW-67 Elf- 37lvl) bet taip pat turiu MG-350lvl visa geriausia apranga exelent+11Tai pat BK ME SW irgi 350lvl su geriausiom aprangom.Kol kas turiu 16 registruotu useriu.Tai tiek