MSI pagrindinės plokštės
Klientas iš siulomų plokščių išsirinko
MSI KT4V (ATX, VIA KT400, Socket A, FSB266/333, 3DDR400 DIMM, 6PCI, 1* AGP(8X/4X), ATA133, 6Ch C-media Sound, 4+2 USB 2.0)-pagal galimybių rinkinį ir parametrus tikrai neblogas pasirinkimas.
Tačiau jo turėtas palydovinės TV imtuvas SkyStar1( http://www2.omicom.ru/katalog/skystar1.shtml ) atsisakė taisyklingai veikti. Su kitomis plokštėmis (Biostar, DFI, ESC) ir ta pačia programine įranga bei draiveriais viskas buvo gerai. Teko siūlyti išbandytą kad ir prastenę bei pigesnę plokštę (DFI AD77Pro).
Kokie būtų atsiliepimai apie MSI suderinamumą su kita įranga (VGA, tiuneriai ir t.t.). Ačiū.
Nu su MSI tik pora kartu buvau susidures. I viena kompa buvo ideta deveta plokste. Tai kompas kazkaip turejo mada luzineti, kartais vobscie stebuklai, paima ir nebeuzsikrauna. Vienam profesoriui dariau ta kompa, tai as su juo privargau. Kitas atvejas, kai sau buvau nusipirkes. Tai po keliu dienu pardaviau ir pirkau kita. Luzinejimai nerealus. As net nezinau, ar cia tiesiog uztaikiau ant tokiu lievu egzemplioriu, ar tokius lievus modelius buvau paemes, ar tiesiog su kazkuom konfliktavo. Faktas tas, kad mano atsiliepimai apie MSI produkcija ne patys geriausi, bet tikrai neteigiu, kad MSI sh.u.das, nes firma kaip ir vertinama. Tai zinai po savo nuotykiu, manau, kad galbut MSI tik dalis produkcijos verta demesio, o kita gali buti lieva. Dar yra kita medalio puse. Kur pagaminta? Nes MSI turi ne viena fabrika, tai gali buti, kad nuo gamyklos skiriasi ir kokybe.
man neteko matyt luzhinejimu Turejau 2 plokshtes gamintas MSI ir visos gerai dirbo. Man asmenishkai tai vienos geriausiu plokshchiu, nes turi tokiu dalyku kaip bioso atnaujinimas tiesiai ish OS ir panashiai…
Geriau tam klientui butu msiules kokia Albatron gamybos plokshte DFI tinka tik i viena vieta
Matai, Albatron gali paimti tik is OK arba BMS. Aisku jeigu klientas noretu konkreciai tai tektu. Prireikus garantijos greiciau ir geriau yra turėti reikalų su pvz. GNT. O dėl DFI, gal ir be reikalo taip. Visgi ne pirmi metai Lietuvoj. O kada tas Albatron atsirado???
BIOSa atnaujinti is OS ne tik MSI siulo, bet niekas nerekomenduoja to daryti. Patys gamintojai rekomenduoja BIOSa atnaujinti uzsikrovus kompa is flopiko ar CD.
albatrona i lietucva vesht pradejo lyg praeita vasara, bet uzhtat geresnio kainos, spartos ir galimybiu derinio nerasi O ir uzhsienyj labai greit ishsiverzhe i aukshtumas. Ko nepasakychiau apie DFI
Kaina mazha, greitis apgailetinas, galimybes puse velnio ir spartinimas su ja kaip sadomozarchizmas
O ir DFI yra brangesne nei albatronas
Saxum rašė:
BIOSa atnaujinti is OS ne tik MSI siulo, bet niekas nerekomenduoja to daryti. Patys gamintojai rekomenduoja BIOSa atnaujinti uzsikrovus kompa is flopiko ar CD.
ash nesakau kad vieninteliai, bet vistiek malonus dalykas
Naudoju MS-6330 Lite jau kelis metus,ne karto del pagrindines plokstes nebuvo problemu. Planuoju susirinkti kita kompa,tai irgi turbut MSI paimsiu
As va turiu MSI 850 PRO su Rimm tai galvoju ja poasikeist i ASUS ! Nes kartais X-failai su ja buna! Kazkaip man jos ne prie sirdies
o man ishvis p4 ne prie shirdies Jau geriau imtum Albatrono mama, nei Asuso… Gausi ta pati bet mokesi daugiau
rolaz rašė:
Naudoju MS-6330 Lite jau kelis metus,ne karto del pagrindines plokstes nebuvo problemu. Planuoju susirinkti kita kompa,tai irgi turbut MSI paimsiu
na as ir dar vis naudoju MS-6330 turbo, tai problemu del motinines darbo ar stabilumo 0, beje su suderinamumu problemu ir neturejau, per kuri laika joj stovejo 4vaizdo plokstes, 2procai, tuneris, 2garso kortos, 3skirtingu gamintoju ramas, 4skirtongos tinkleskes,modemas, viskas veike be problemu, sukasi kaip bite, va pazystamas turi MSI kt2 ultra, tai irgi jokiu problemu ner…
Sheip ash pats uzsiroviau ant tokios motinos, galojau pirkti kt4 ultra ar kt4 v, emiau shita, nes ji naujesne ir pigesne, bet dabar gailiuosi, nes levai turbinasi, nedaug paturbinus luzineja, problemos buvo ir su TV-tuneriu, bet ishsprendziau! Na bandyk dar biosa atnaujinti i 1.8!
Ka gi, ačiū visiems pasisakiusiems. Šiek tiek apie Albatron:
Pagrindinių plokščių ir VGA plokščių gamybą pradėjo 2002 pradžioje.
Panašu į tikrai perspektyvų produktą. Ir reik manyti, kad ankščiau ar vėliau ir kitos firmos (ne tik BMS) galės pasiūlyti savo klientams šio gamintojo gaminius.
cituoju: http://www.3dnews.ru/reviews/mainsystem/albatron-kx400+/
" Įdomu pastebėti, kad Albatron dabar yra panašioje situacijoje kaip Soltek prieš pusantrų metų. Kompanija tiesiog priversta pirmas plokščių partijas daryti su maksimalia kokybe. Juk firmos su reputacija gali sau leisti klaidelių, o naujokui tai tiesiog nepriimtina." (straipsnio data 2002.09.28)