MP3 player'is - Patarkit

MP3 player’is - Patarkit

Sveiki, pirmiausia noriu pasakyti, kad ėjau čia vien dėl to, kad muzikos klube man niekas nepades, nes ten beveik visi tik klausosi muzikos ir daugiau nieko. Tai vat - prispyre reikalas, noreciau mp3 playerio(ne disku grotuvo kuris nuskaito mp3). Nenoreciau kazin ko - bet funkcionalaus playerio. Kolkas nezinau as ju funkciju bet gal yra koks puslapis kur galeciau daugiau apie juos suzinoti? Gal ka patartumete. Esme tame kad galeciau muzikos klausytis ne tik namuose bet ir toliau uz duru, beje nusipirkes nezadu keisti ta aparaciuka todel iskarto gal bishki geresni pirkt ar kaip… Nekaltas O kiek ten juose buna vietos? Ekranas yra tipo kur rodo kokia daina? Seip kokios funkcijos dar pas juos yra? Gal Fm imtuvas? Dekui

mp3player.visiems.lt/ va čia toks playeris, labai sustrai atrodo, bet kazin kaip kaina…

Nu zinai toki visazini google.lt Laimingas

TRANSCEND - JetFlash M is da best Cha cha

Pasaulinis MP3 grotuvu lyderis yra iPod (virs 50% visu parduotu MP3 grotuvu net ir flashiniu). Yra 4 GB, 20 GB ir 40GB hardraiviniai grotuvai (nuo dvieju paru iki menesio neisgirsi tos pacios dainos) Pasaulis ji renkasi del neaplenkiamo patogumo, dizaino bei del perpumpavimo greicio (4 GB per 12 min mano atveju buvo). Parduoda ir Lietuvoj. [email protected] Ir as toki turiu Laimingas

kiek kainavo tau tas ipod mini, ir per kiek laiko uzsakius parveze?

nelabai pagaunu puslapio tikslo Nekaltas tipo sumesta info, o nei kontaktu, nei kainos nera Nekaltas

Na bet man reiketu konkrecios informacijos kad zinociau i ka atkreipti demesi perkant ir t.t.

Vejai ten… Bet paveiksliukai grazus Drovus Cha cha

heh Mirkt faina Šypsenamano puslapiuka zhiuriu chebra promoutina Cha cha bet shiaip tai tas playeris jau yra parduotas ir daugiau kolkas tokiu nera lietuvoje. jo kaina buvo 460lt. jei norit - galima dar ivairiu modeliu atsiusti butum jei jus poto ji paimtumet aisq Šypsena na mano telfa galit pazhiuret mano profailuose… p.s. i sia tema dar uzsukt pasistengsiu Šypsena

na kadangi darbe tau mazhai ka teatrashiau, tai dabar padesiu tau apsisprendzhiant : imk geriau 256mb jei nezhadi keist jo ateity (na bent jau artimoj ateity) nes 128 mazhoka, prisipazhinsiu Mirkt geriau su ekranu, patogiau yra tada viskas. jei nori radijo - imk tik integruota, jei ant ausiniu - neimk. labai levai groja. be to, geriau imk su baterijom negu su akumu! nes galesi batarkes akumines nusipirkt ir neturesi bedu su tuo, kad nusedo akumas. dar yra tox navarotas kaip line-in , irgi geras dalykas, kai gali isistatyt laiduka i kienonors cdplayeri ir isirashyt pas sau ta dainele i mp3 formata Mirktdar is radijos dazhnai galima isirasynet (geresniuose playeriuose). shiaip, jei turi mashina - buna tokiu playeriu kur nustatai kokioj nors ji bangoj, o savo radijoj ijungi ta banga, ir klausais ka tavo playeris groja Mirkt faina, ane? Šypsena dabar galvoju gal sau toki atsivezht Mirkt na va… lyg ir viskas… jei yra klausimu - visada prashom Mirkt jei domina kokie playeriai is amerikos (ten zhymiai didesnis ir pigesnis pasirinkimas) tai irgi gali kreiptis Mirkt gausiu… pvz ish ebay.com na , zhodzhiu… ieskok Mirkt linkiu kad surastum tikrai GERA playeri

Didelis dekui uz issamia info. Tai dabar pagal tavo paaiskinimus ieskosiu: 256mb Su ekranu Line in integruota radija Krc cia funkcionaliausiai… eisiu dabar i kokia didesne parda apziuret dar pasicekavit Šypsena))

As tai siulyciau geriau imt plejeriuka su papildomu flash card slotu (mmc ar sd), imi 128 mb plejeriuka ir jei jau tau neuzteks jo atminties, bet kada dasipirksi papildomos Gerai

Labai geras pasiulymas. Taip ir adrysiu

na, aš irgi ieškau mp3 plėjerio… domėjausi ir šituo… bet kiek žinau, turi gana nemenkų problemų dėl baterijos…nes kažkur po 500 įkrovimų arba panašiai už 1,5 metų šis daikčiuskas tampa tiesiog geležiukas…, norint pakeisti bateriją reikai mokėti 99amerikietiškų… būtent šis faktas mane ir atbaido…dar kaina galėtų mažiau kandžiotis… ipodsdirtysecret.com/ Cha cha

MD best 4ever Gerai Kietas

Sony neseniai izenge i HD mp3 grotuvu rinka.Ir izenge,reik pasakyt,gana smagiai.Va rezultatas: sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/ SY_DisplayProductInformation-Start;sid=TuqCJDGnCo6CbnD0dJKIL36ok3YwVYI 91Y4=?ProductSKU=NWHD1&Dept=pa&CategoryName=pa_DigitalMusicPla yers_Network Dabar kaip tik bandau,“upgreidines” nuo ipod’o. Vienentelis lyg ir nedidelis trukumas-tiesiogiai nepalaiko mp3 formato,pries perkeliant failus i grotuva,juos reik konvertuoti i atrac3 formata,kas nera sudetinga ar uzima daug laiko. Visa kita-fantastika:dar plonesnis ir lenvesnis nei ipuodas,garso kokybe puiki(ausines komplekte regis geresnes nei ipuode),meniu paprastas, o didziausias pranasumas - “batareikoj”,kuri veikimo trukme palieka konkurenta sleptis po lapais GeraiP.S.-su Sony niekaip nesu susijes,tiesiog gana netrumpa laika “bruzines” ipodus atradau regis nauja ir kokybiska alternatyva Nekaltas

Neblogus daikčiukus gamina korėjiečiai i-River: iriver.com/ (žr. “iFP series” ) Kai domėjausi paskutinį kartą, Lietuvoje dar nebuvo pasirodę pas nieką, Rygoje buvo artimiausias taškas… Nekaltas Bet senokai jau tai buvo…

Seip tai pats turejau creative firmos grotuva, tik be radiolos,ekrano ir TIK 64mb creative.com/products/product.asp?prodid=110 bet jis man labai patiko,nes galejo vaidinti ir tokia,kaip duomenu pernesimo funkcija. Geras daiktas Taip Taip Taip Nu,bet jei dar radija yra,ir normalus ekranas su visa infa ~dainos turini,tai rekomenduociau tada toki: creative.com/products/product.asp?prodid=10241 Man tai 100x geriau uz i-River… Mirkt Arba tada jau geriau iPod. Bet as manyciau,kad radija nebutinai turetu but,nes nemazai jau telefonu eina su FM funkcija.