mp3 FM moduliatorius
isbandziau sita moduliatoriu, galiu pasakyt, kas nenori keist gamyklinio magelio ir klausytis is usb rakto muzono, neblogas pasirinkimas.
tik ijungus nuskaito per pora sekundziu ir gali klausytis iskart. Is minusu galiu pamineti, kad ekranelyje rodo tik gabnalo skaiciu, jokiu pavadinimu nerodo. Persukt gabalo i prieki, neina, gali tik perjungt i kita. Daugiau viskas kaip ir ok. Atkurimo kokybe gera, neatskirsi ar cia koks power hit radio ar is sito groja
O pover hit radio kokIbiskai groja?
pirkau toki pries pora metu - kadangi kokybe pobaise (lyginant su radija), perleidau pusbratanui
As kai ne melomanas tai man kokIbiskai, svarbu jokiu pasaliniu garsu nesigirdi
turiu pora tokiu kurie ir gabalo pavadinimus rodo narmaliai, kas nori uz 40 lt?:}
Cia ant sito modelio, defaultu irgi su triuksmais buvo, bet perskaiciau instrukcijoj, kad palaikai 5sek ch knopke ir jis persijungia i kazkoki sustiprinta rezima (kuris ES yra draudziamas ) tai pradingo problema
seip kai chalevnai tai visai px, nezinau ju kainu
prie stokinio magelio toki daigta naudoju (nera pasaliniu pshhhhh ir 16GB flashke valgo) audiolinkcanada.com/images/ALUSB1_pic1s.jpg
pas mane gamykliniam mb mage cd, persukinet dainu irgi neiseina tik perjungineti
ko tu nori is gamyklinio mago
Pozzeco>> rimtas muzonas
markoh-o kaip jis jungiasi ir kur pirkai?
graborius > o nuorodą nemoki pasikoreguot ir pamatyt visą info? Mazdai čia tik tetinka šitas šūdelis
3opeLL turi but kazkuri knopke kuri keicia mygtuku “< ir >” reiskme, pas bnv mano taip- nuspaudi “m” knopke persuki dainas 1, 2 ir t.t. dar syki paspaudi M, tada suki per pacios dainos laika… pabandyk, gal rasi
graborius> jungiasi per CD changer valdyma, ieskok skelbimuose, vienas pardavinejo dar cia kazkada skelbesi