Motorola ZN5

Motorola ZN5

Geros kokybes nuotraukos bei pilna info apie Motorola ZN5 po interneta vaiksciojo bent jau pusmeti. Siandien Motorola ZN5 isleistas oficialiai… Šypsena

Telefonas kaip “hardware” yra tikrai geras, mano nuomone tai Motorola isskirianti savybe. Motorola telefonai iprastai surinkti gerai ir pasizymi “hardware” kokybe. Tuo tarpu OS ir apskritai patogumas naudoti yra visai kita istorija… Motorola ZN5 pagrindinis akcentas yra kamera. Kodak teigia kad siame telefone naudojamas sensorius buvo kurtas daugiau nei 2 metus. Sio telefono kameros pagrindinis privalumas - galimybe fotografuoti greitai, gerokai greiciau nei bet kuris kitas telefonas. Telefona is minios isskiria ir Linux pagrindu sukurta OS bei 500 Mhz procesorius. ZN5 turi ir WiFi, FM radija bei standartine 3,5mm ausiniu jungti. Telefonas kaip “hardware”, manau labai geras Gerai. Taciau bendra nuomone neigiama Nustebęs. Visi telefono mygtukai - lietimui jautrus Blogai. OS is pirmo zvilgsnio atrodo labai stipriai pasenusi ir nepatogi naudoti Nekaltas. Bus matyti kaip ji pasirodys tikroveje… NekaltasZN5 bus pradetas pardavineti Azijoje, ir tik veliau kitose pasaulio vietose…

Motorolos didelis zingsnis i prieki po ilgos pertraukos…

2 diafragmos nustatymai Gerai. Joks telefonas nieko panasaus nera turejas. Vienas ju - F=5,6. Nepadare iki galo telefono vistiek. O tiek nedaug truksta… Butu 3G (kai kuriems is tiesu jo reikia, kiti apsimeta kad jiems 3G kritiskai reikalingas) bei normalus mygtukai, butu tikrai geras ir pasisekes telefonas GeraiDabar tie mygtukai mano akimis yra kritiska klaida Ufff

taip 3G ir normaliu mygtuku nebuvimas Blogai o butu idealus telefonas Girtas

dizainas nieko Šypsena

del mygtuku isgyvenciau,bet 3G siaip reikalingas dalykas,ir ekranas noretusi,kad butu geresnis,bet siaip uzskaitau Taip.skaiciau,kad motorola ruosia isleisti 8 megapikseliu telefona su visaverciu optiniu priartinimu,su lietimui jautriu ekranu,bei su kitomis puikiomis funkcijomis.

Dizainas man jo labai patinka, 3G niekada realiai nepanaudojau (nors abiejuose dabartiniuose telefonuose yra), sensoriniai mygtukai man ne problema, o apie motorolų valdymą niekuomet blogai negalvojau. Žodžiu, asmeniškai man, jamamas daiktas Gerai

Eilinis kaka dizainas su nepatogia klava, ir tas kodak uzrasas nelabai limpa, galejo bent jau CANON paprasyt vardo, bet itariu CANON’as nesigadina vardo su tokiu sh… kaip motorola. Galiu is patirties pasakyt kad motorolkos tik vysis kitus gamintojus bet nepadarys nieko gudresnio… Aisku cia tik mano nuomone. bet is mano turetu apie 10 skirtingu modeliu tik tokis mintis ir kyla…

Cia is tiesu ne Motorola, o Kodak iniciatyvos emesi. Kodak norejo isibrauti i telefonu rinka. Is pradziu pasirase sutarti su SonyEricsson, bet is to greiciausiai nieko gero neisejo, tai perbego pas Motorola ŠypsenaCia bent jau kiek man zinoma yra Nekaltas