Motorola Droid Razr HD
Droid Crapzr
gūglas nusipirko moto mobility? wow, šito dar nežinojau
matyt mėgsti daugiadienes
Vis dar su n metų senumo vardais rarz… Tai jau visai nieko nereiškia toks pavadinimas šiais laikais.
EFIX, KAZKAIP PRALEIDAU…
iPhone irgi n metų senumo vardas…
O taip, liūdesiukas tavo shirdelėje…
bet pavadinimu beveik LG perspjauna… bet dar trūksta. Idėjos tikriausiai iš androidphonenamegenerator.com/ ?
Haters gona hate…
o siaip noreciu paklaust…pvz kas blogai sitam ragelyje…ir kaip jus nustatot,kad vienas ar kitas yra blogas?..man tai jie visi vienodi,tik pavadinimai skiriasi ir tiek
dr, skaičiukai skiriasi
man tai skaiciukai neviskas, dizainas turi but idomesnis, ne samsunginis ir patogus turi but.
cu>na sita as suprantu…bet daleiskim jei telefonas ne paaugliui,kiek itakoja tie skaiciukai naudojimui…na daleiskim zaidimus nezaidziant? man asmeniskai reikia gero ekrano,vidutiniu skaiciuku,tvirto ir neklibancio korpuso…apie batarke nesneku,vistiek jos visos dabar ne kazka laiko…
tada tavo atveju - skaičiukai visiškai px. pilnai pakanka kasdienai ir 30% šiandieninio flagmano.
tai taip iseina,kad didzioji dauguma naglu telefonu turetoju vaikai,zaidziantis zaidimus?..oi vargeli vargeli…as savo busimajam paaugliui tikrai nepirksiu meskafona ,kad zaistu angrybyrdus
tie “skaičiukai”, kaip sako cu, daugumoje atvejų negroja jokios rolės ir yra akių dūmimas… Dėl efekto, tsakant. Kaip ir su megapikselių lenktynėmis. Paprastas Pvz: Lumia atsilieka skaičiukais nuo sgs III, o sukasi žymiai smagiau. Taip kad, gerbiamieji, kas turit mažo pimpalo kompleksą-vaikykitės didžiausių skaičiukų
Lumijoj vaikiska OS, todel ir sukasi geriau. O kai OS ta pati- skaiciukai turi lemiama reiksme