MOTOGIRLS

Flirtas MOTOGIRLS Flirtas

mano metu sulauksi ne taip snekesiBe be be

Apsvaigęsnori paziuret kaip mergos geriaJuokiasi

Nekaltas nu nereikia taip papiktintai iškart Nekaltas

tik pasisveikint užlėkiaus Cha cha
…ar čia ultra ekstrimistiškų MoterisMoteris klubelis, tskant su kiaušais? Cha cha

gerai kad dirbau poilsis nuo pjankiu Cha cha

tai kas… gero vyro kitos iesko visa gywenima Cha chaCha chaCha cha swentes vadinasi… pjanke kazkokia … GirtasKlasta

Juokiasigerai viskas aisku su tawim Juokiasio paskutines musu saskaitos apmoket nereikDrovus???

nu as geriu bet ne kavaGirtas

as irgi negeriu Laimingas

ai vnz as galiu bet kada palaukiam ka nida pasakysKlasta

as su sese ir lazeriuku.

miegu ir as ale kartais atsibundu Apkabinimas

as tai jau miegu, ziemoju tsakant…JuokiasiMiegantisTaurė

tai ka… motochicks lyskit is urveliu ir pats laikas prisistatyti. Manau tai puiki ideja(tiesa vieno is motomanu) visoms susiburi. Galbut is to pavyks kas nors doro, o tada tai bus… kol cia dar neissikerojo blevyzgos,noreciau priminti,kad tema skirta tik merginoms vazinejancioms matacyklais visi/os kiti/os laukiami sveciu teisemis, tad prasom gerbti “musu teritorija”

turbut reiks paciai ir pradeti: R_Lady Vardas: Lina Moto: Kawasaki zx6r Miestas: Vln Divizas:life is short, ride fast Kietas Tūsas Rebel vardas: jurate, moto: kawasaki GPZ500S , miestas: Kaunas Britwa* Agne 19 kaunas Suzuki Sv650s '00 -Curly- esu Manikute, mano nr.666, 23m. garaze stovi 3 keturraciai, dvi zoliapjoves, kokie 6 dviraciai ir zuzukis GSXR 600. NIDA Nida Kaunas Honda cb450s (nebeilgai tikekimes) DŽINĖ Jolita 21 cbr600f4 ursula ursule yamaha fj-1200 pliumpis Janina Vilnius kawasaki 636 27 m. netekejusi sho-yomayo Asta, 24 m., szki gsxr600 , pirmas sezonas

ka cia statytis. siulau jau maikes darytis: motochicks su ikonele Flirtas, o si 5dieni pirma grand meeta (hot wild bike ladies out of control) ir susipazinsim prie Taurėpaskui sex pizamu vakareliai ir t.t. Cha cha

ar mane priimsi Curly y pizamu vakarely ? A? Drovus

škac! Cha cha

Ooo tetuliu tema ŠypsenaPs. reik cia mum su Janiu ambasada ykurt Cha cha

o, puiki tema! Šypsena gal sutapimas bet motomanai.lt siandien atidare nauja rubrika-konkursa Moto MISS. kvieciam akis paganyti, o visas ladies aktyviai dalyvauti Taip Žvaigždė Apkabinimas